Natten till idag drog EA igång en öppen beta av hacka'och'mörsa-titeln Darkspore. Kanske kan det här stilla din Diablo 3-abstinens?

Natten till idag drog öppna betan av #Darkspore igång och den kommer fortsätta hela vägen fram till och med fredag. #Maxis och #EA:s actionrollspel (läs hack'n'slash) låter dig använda ett antal karaktärer samtidigt för att slå sönder fiender och därmed gå upp i nivå och få tillgång till nya prylar. Det är väl i korta ordalag vad alla spel av den här sorten innebär?

För att dra ner den öppna betan är det bara att gå in antingen här eller söka på Darkspore i Steam-klienten. Tuta och kör!

Man kan spela själv men spelet är bättre & roligare när man är fler spelare ;) Doch är det alldeles för få spelare och långt ifrån utmanande då man bara behöver slakta, byta monster om ens eget får lågt hp och sen fortsätta slakta... 30/03 Ja verkligen. Klart man förstår det, MEN, med tanke på hur det är i dagsläget så är det väldigt mycket som skall ändras för att det skall falla mig i smak :) 30/03 Folk verkar ha lite svårt att förstå det här. Grejen med en beta är att folk testspelar och meddelar tillverkarna om saker som bör fixas till 30/03 Det är väl online-baserat och ingen singleplayer?? I sådana fall skiljer det sig från Diablo där. 30/03 Gick inte att klicka bort intro-videon, såg inga gubbar under första? tutorial delen, där man lärde sig slåss. Kunde döda osynliga gubbar dock, sen kraschade spelet när jag klickade på stolen eller vad det skulle föreställa. 30/03 skulle inte tro det, tappade allt förtroende för maxis och EA games efter spore 30/03 Darkspore är ett ganska "nytt" spel jämfört med andra och det har ett fungerande (Med mindre brister) match-making system där man kan hitta folk att spela med. Det är dock segt och repetivt men det finns väldigt många olika "Heroes" som man själv kan... 30/03 Inte testat denna beta, men spelat Battlefield Play4Free. Tycker du ärligt att den betan är bra? Spelat det i någon timme men blir bara mer o mer besviken på spelet. Tycker dom kan lägga ner det direkt om dom inte fixar om en hel del grejer. 29/03 Inget att hänga i granen imo. 29/03 Efter ett otroligt segt intro som inte verkade gå att klicka sig bort ifrån så fick man köra en enkel tutorial som visade på spelets enkla gränssnitt. Sen fick man leka lite i Spore-editorn om man ville innan man valde sina hjältar för att ge sig ut på... 29/03
Skicka en rättelse