Storskaliga eldstrider och en hederlig gammal knytnävsfajt i den tredje ingame-rullen.

Som om inte namnet #Battlefield 3 var nog för att piska förväntningarna till skyarna har ett par gameplay-filmer höjt dem ytterligare under den gångna månaden. Och i dag är det dags igen – del tre i en svit filmer direkt från slagfältet släpptes nyss på Battlefield.com och vi har lagt upp den i vår filmsektion.

Dagens två och en halv minut långa alster börjar i en källare och via ett hederligt gammalt knytnävsslagsmål avslutas den med eldstrid i stadsbebyggelse. Den återfinns i högupplöst skick i vår filmavdelning – mycket nöje!

[video=7533]

Har avgudat alla teasers å trailers hitills .. men denna EPISODE 3 får mig att tro att jag ser något klipp från en Bad Company 2 bana helt plötsligt .. inget illa egentligen med det då jag gillar Bad Company 2 .. men.. jag tyckte BF3 såg snyggare ut i... 01/04 Episkt! Kan knappt vänta tills releasen! 01/04 Knappast, tar det gamla exemplet Crysis och animationer kan vi väl sätta på Euphoria :) Detaljnivå? Men javisst, skiten ser helt klart bra ut! Årets spel, självklart! Alla recensenter och fans kommer ju i byxan bara de hör ordet Battlefield trots att... 31/03 I SIB (strid i bebyggelse) scenerna så har de klippt ihop separata sessioner när de spelat. Den blågröna? bilen som han spränger med sin kulspruta blir helt magiskt nog hel igen några sekunder senare när fiendebilarna kommer och istället så har den gula... 31/03 Blir till att köpa ny dator då, för det här ser riktigt trevligt ut! 31/03 Om det är ett specifikt run kan det mycket väl vara det. 31/03 Är visserligen inte helt hundra på detta men jag kan tänka mig att de nästan uteslutande alltid använder fusk när de visar upp ett spel för en publik i så här tidigt stadie. Det som många är intresserade av är just grafiken och fysiken. Vänta tills någo... 31/03 sen ska man fan halta oxå om man blir skjuten i benet, svårt att sikta om man blir skjuten i armen, död om man får en kula mitt i pannan.... 31/03 jag tycker oxå det såg lite väl fantasifullt ut. men så länge man kan flanka fiender o de tar skydd o sen att man dör av headshots samt riktig kulbana på vapnen så är jag nöjd... 31/03 Ser helt sjukt nice ut! =) 30/03
Skicka en rättelse