Ingen DS eller Game Boy har sålt bättre än vad 3DS gjorde under dag ett i USA.

Två dagar efter Europa-releasen släpptes Nintendo 3DS i USA - och succén lät inte vänta på sig. Enligt Nintendo själva har konsolen sålt bättre än någon av deras tidigare bärbara konsoler gjort under dag ett. Mer specifika än så vill de inte vara men i ett uttalande låter de hälsa: "Nintendo har jobbat hårt med att få så många produkter som möjligt till återförsäljarna under dag ett, och vi kommer att fortsätta anstränga oss framöver för att möta efterfrågan".

Vi har tidigare berättat att Nintendo 3DS är den mest förbokade konsolen någonsin. Nu ser den alltmer ut som en värdig uppföljare till DS, som i dagsläget har sålt i astronomiska 145 miljoner exemplar. Tror ni att det är möjligt för den nya konsolen att nå samma siffror?

Den där beskrivningen passar in perfekt på mig och jag älskar nintendo =D 31/03 Här runt om i trakterna där jag bor har den också sålt som smör. Fick köra halva skåne för och få tag på en. Riktigt bra konsoll kan jag säga. Riktigt kul med 3D funktionen. Ska PSP2 ta igen detta så får deras spelbibliotek bli 1000gr bättre än föregång... 31/03 Konstigt. I karlskrona/kalmar trakten är den slutsåld. Dock har jag inte checkat internet, för jag fick ett så bra pris där jag köpte mitt. 30/03 Enda anledningen att ps1 slog n64 var pågrund av bränningsmöjligheterna. Dock har de dominerat marknaden de senaste 5-6 åren på både stationära och handhållna i överlägsna proportioner. Det trots att "prestandan" är sämre i både Wii och DS. Det var det... 30/03 Njaeee, stämmer väl snarare in på nuvarande generation endast, både N64an och Gamecuben sålde ju sämre än sina motståndare trots liknande hårdvara. 30/03 Snarare tvärt om. 3DS verkar ha sålt under förväntan i Sverige och finns i lager precis överallt. Såvida du inte har förbokat för ett hutlöst överpris på din lokala Ica Maxi så borde du fått den nu.. 30/03 Köpte min för nån dag sen på onoff. Tycker att det är väldigt kul, gillar Augmented Reality :D Längtar till VC släpps. 30/03 det finns 50+ på webhallen 30/03 Förstår inte hur man kan köpa en spelmaskin innan dom bra spelen kommer. Jag menar, vilket av spelen som släppts nu är så bra så man måste betala runt 3000 (3DS + spel) för att kunna spela det? Det tog DS flera år att få ett tillräckligt bra spelutbud... 30/03 Jag har beställt en men den är slutsåld överallt. Den har ju tagit DS och förbättrat vilket i mina ögon ses som ett vinnande drag. Spelen i sig ser inte bättre ut än PSP2 kommer göra, men jag har aldrig varit en grafik-dyrkare. Hade gärna sett en konsol... 30/03
Skicka en rättelse