Över 300 000 dollar har Team Fortress 2-spelare spenderat på de Japan-hjälpande hattarna. Det är så att man blir rörd.

För en vecka sedan rapporterade vi att om du köpte en av tre #Team Fortress 2-hattar så gick all förtjänst av dessa till Japans återuppbyggnad. Tydligen slog #Valves värme rot i era gamerhjärtan och på officiella Team Fortress 2-blogg meddelas att det redan dragit in över 300 000 dollar, eller cirka 1,9 miljoner svenska kronor. Bra jobbat, minst ut sagt.

– Wow. Seriöst, människor, WOW. Vi visste att ni hade det i er, men vi är fortfarande förbluffade över att ni samlat in över 300 000 dollar än så länge.

Ja, det är trots allt inte över ännu. Till och med 6 april säljs de tre hattarna - och därefter kommer ingen kunna anförskaffa dem igen.

Än en gång, härligt.

Att i första hand uppmärksamma problemen och visa för makthavarna runt om i världen att man tar klimatfrågan på allvar genom Earth hour är ett steg. Att släcka alla lamporna hemma är att bidra till en stor klimatmanifestation. Att politikerna behöver... 31/03 Alla som donerar gör det inte utav egoistiska skäl och det är just det jag menar med barnslig cynism. Jag brukade tänka exakt likadant.. när jag var 12 ända fram till det att jag växte upp. Personligen så hoppas jag att de donationer som givits gör någo... 31/03 Kvittar varför folk gör saker om resultatet är en förbättring. Att gnälla om att folk gör det för att känna sig goda är lika mycket en ursäkt för att inte känna sig som en egoistisk skit själv för att man inte donerat. Vilket är bäst igentligen? Jag väl... 31/03 Precis, kan ju inte bli bättre. Förstår inte varför man ska gnälla när det är valfritt att skänka pengar till de som behöver stöd. 31/03 Allt görs av egoistiska skäl, betyder såklart inte att det inte kan leda till något gott som alla kan tjäna på i slutändan. Tyvärr är det svårt att köpa sig ett godare samvete när man väl är medveten om sådana saker. Sedan att Valve prisas för att dom... 31/03 Jag har kommit fram till att de flesta personer som anser sig bidra till välgörenhet oftast gör det av egoistiska skäl. Man känner sig helt enkelt som en bra och god människa om man ger lite pengar till ett gott ändamål, alltså köper man ett godare samv... 30/03 *facepalm* Jag vet inte hur mycket dom här pengarna hjälper I längden, men jag applåderar folk som försöker iallafall göra en skillnad på ett eller annat vis. Istället för folk som denna person med ett så dumt inlägg som inte bara gör ingenting men ocks... 30/03 Många dumma kommentarer på FZ ibland, men den här tar nog priset. 30/03 Även ett rikt land kan snabbt bli fattigt om de drabbas av den här typen av katastrofer. Tror inte du förstår hur mycket pengar detta har kostat japan. 30/03 Jo, det gör skillnad. Men glada nyheter är sällan "bra" nyheter så man hör sällan något om det. Sen om en person skänker 50 kr så spelar det väl ingen roll. Däremot om 1 miljon människor skänker 50 kr var så spelar det stor roll. Man får helt enkelt se... 30/03
Skicka en rättelse