Rockstar släpper idag två nya bilder på Max Payne 3 tillsammans med ett meddelande; Han är på väg.

Det har vart tyst om #Max Payne 3 sedan det för två år sedan "bekräftades" för släpp förra hösten. Nu har två nya bilder dykt upp via #Rockstar Games twitter. Men det är sannerligen inte allt (om än nästan) då även ett kort meddelande följde med på kuppen.

– Han är på väg.

Exakt vad det här innebär mer konkret vet vi inte, utöver att tja, han är på väg. Medan du väntar kan du alltid ta dig en kopp kaffe, en kringla med mandelmassa i från Skövde och spana in de två färska bilderna nedan.

Jo jag vet att max payne kom som spel långt tidigare. Gillar förviso mr Wahlberg men payne rullen är inte en av mina favoriter om man säger så. 06/04 Men han ska ju se ut som en plågad finne inte nån mainstreamad tråkmåns till actionhjälte... 31/03 Max Payne är suveränt, blev sugen att installera tvåan igen, men detta är något helt annat. 31/03 Han blev väll lite tunnhårig och bestämde sig för att raka av allt..big deal its still Max 31/03 Med risk för att du var ironisk, men jag chansar på att du inte var det; första spelet släpptes 2001, filmen kom 2008. :) Max Payne-serien och Max åldrande påminner om Die Hard-rullarna och Bruce Willis. Han blir mer och mer schleten för varje film, men... 31/03 Vadå är det inte Mark Wahlberg som är Max? Fan nu blev jag förvirrad. 31/03 asså, jag klagar en hel del men vissa människor här på fz är ju helt otroliga. dömer ut ett spel som de bara sett några bilder på. vad pågår? jag älskar max payne 1 o 2an o hoppas samt tror att 3 följer i samma spår. visst är det ju korkat av de o göra... 31/03 Detta är Rockstar vi pratar om, görs många fantastiskt bra spel av dem och tur är väl det. Jag har varken låga eller höga förväntningar på detta spel mer än att jag känner mig säker på att Rockstar spelar sina kort rätt. Kom ihåg att Max Payne är numera... 31/03 Haha, yes :) Men ibland är sanningen en lustig leksak. Jag tänker mig dock att sanningen är en subjektiv lögn. 30/03 Precis vad jag tänkte. Han ser inte ens ut som Max Payne längre. I 2:an är han ju relativt lik sig.. men vafan i detta är han ju som en helt ny snubbe. 30/03
Skicka en rättelse