Förvänta dig explosiva och kooperativa fordonsstrider när Just Cause-skaparna släpper sin första helt digitala titel senare i år.

Co-op- och fordonsinriktade explosiva liret #Renegade Ops är att vänta för släpp till Windows, Xbox 360 och Playstation 3 senare i år, tillkännagav #Sega och #Avalanche Studios idag. Släppet är helt digitalt, och Renegade Ops uppges bjuda på en intensiv och synnerligen kooperativ upplevelse. Du sätts i rollen som en del i mobil kommandoenhet vars syfte är att bakom fiendens linjer ta dig an superskurken Inferno som - surprise - eftersträvar världsherravälde. Spela antingen själv, dela upplevelsen med en polare över split-screen eller spela online med upp till tre andra spelare. Förinta fiender med allt ifrån elektromagnetiska vågor till massiva automatvapen.

– Renegade Ops är Avalanche Studios första strategiska steg in i en värld av digitalt nedladdningsbara spel, men verkligen inte det sista. Med en stark grund i vår unika teknologi kan vi låta våra arbeta på digitalt nedladdningsbara spel för att släppa lös deras kreativitet, säger Linus Blomberg, exekutiv producent på Avalanche.

Än så länge finns inget bildmaterial att tillgå - utöver logotypen. Håll i hästarna tills mer information dyker upp.

Man kan bara mjölka så mycket ur en trivial story, dags för en annan där grafikmotorn har fokus. 31/03 Låter intressant! Bortsett från en horribelt dålig story och värdelösa karaktärer i Just Cause 2 så var / är det ett bra spel (notera är. Liras fortfarande ibland). Skön grafik och stor öppen miljö. 31/03 Påstod inte att jag levererade något annat än min åsikt. Tycker dock att Karaktärer och grafik i spelet ger ett ganska intetsägande intryck. 31/03 Påstod inte att jag levererade något annat än min åsikt. Tycker dock att Karaktärer och grafik i spelet ger ett ganska intetsägande intryck. 31/03 hoppas att det blir lite cliche fyllt och ostigt som just cause! 31/03 Renegade Ops blir ett spel med lägre utvecklingskostnader och pris. De nämner några andra spel och antar att detta kommer hamna runt deras prisläge (typ Shadow Complex). På Eurogamer finns en artikel där Avalance pratar lite om Just Cause 3. Bland annat... 31/03 Bara för att du tycker Just Cause-spelen har trist design och stil betyder det inte att de har det. Själv tycker jag att JC2 är riktigt snyggt designat. Det är rent och färggrannt, vilket är lite skönt efter att ha spelat spel där de tyckt piss- eller... 31/03 Avalanche verkar som en fet studio, Just Cause 2 var bra. Känns som dom behöver en ny art director dock? Just Cause spelen har trist art direction i princip allt och denna banner ser fruktansvärd ut. "Renegade Ops" med skotthål i texten? Come on! "Gör... 30/03 Dem tillkännagav det precis..... 30/03 alrdig hört talas om detta liret 30/03
Skicka en rättelse