Turerna kring Crysis 2 och ett eventuellt DirectX 11-stöd har varit många. Nya rykten säger att det visst kommer en DX11-patch och, dessutom, att spelet inte alls kommer att stödja DX10 i framtiden.

Först skulle det komma i måndags. Sen skulle det kanske inte komma överhuvudtaget. Nu hävdar tjeckiska Eurogamer att #Crysis 2 kommer att få stöd för DirectX 11 inom två till tre månader.

Enligt en anonym men – enligt dem – trovärdig källa påbörjade Crytek arbetet med DirectX 11 så sent som i november förra året och hann inte få klart det till releasen. När patchen släpps hävdar samma källa att spelet inte längre kommer att stödja DirectX 10.

– Vi har inte gjort någon officiell utannonsering om en patch ännu, slår EA fast i ett utlåtande.

Klara besked? Knappast. Fortsättning lär följa.

säg någon bf-film som inte varit lätt förrenderad, eller efterbehandlad i after effects 20/04 Vaddå mitt argument håller inte? Du har sett en gameplay film med BF3 motorn på EN bana. CryTek hade ju antagligen CryEngine 3 spelklart för mer än 1 år sedan..? Tror du att CryTek gjorde klart motorn dagen innan det släpptes eller? Det är ju inte så... 18/04 Det kommer att vara det ja. Men vi har ju redan sett gameplay från Battlefield 3 och den grafiken är bättre imo. Ditt argument håller inte. 17/04 Jag vet inte riktigt om du har märkt att saker och ting går jävligt fort nuförtiden. Crysis 2 kommer vara närmare 1 år äldre än BattleField 3 när det släpps. Tycker du kan skippa spydigheten och krama din morsa eller något istället, tror du behöver det... 17/04 Köpte spelet igår, sitter och storgråter över hur hemskt det är att spela multiplayer. Hitboxen är totalt retarded, inte i närheten av vad de borde vara, man blir faan träffad även om de siktar brutalt mycket bredvid en. Crytek har helt klart gjort ett... 04/04 Tror att dom flesta stör sig på att detta "pc spels serie" blev consolefiguerad o så blev det ingen grafik bomb som det borde ha blivit. 04/04 Det jag nämnde finns med i DA 2 och är klart märkbara effekter. 02/04 dragon age 2 hade inte dx11 med i releasen av spelet (signature edition iaf). dx11 var jag tvungen o tanka från hemsidan o installera som en patch. skillnaden i dx9, dx10 samt dx11 kan ju vara marginellt beroende på hur de nyttjat de olika directx versi... 02/04 Hur vet du det? Något som vore kul var om de kunde bygga till världen så man kunde strosa runt i NY. Jag har kommit till slutdelen av spelet och gillar det skarpt men saknar sandbox som fanns i första spelet. Brukar inte gilla korridor-skjutare men dett... 01/04 20 är för lite ja, laddade du inte ner programmet som den andra personen länkade? Det ger dig custom graphics. Du har inte uppdaterat spelet antar jag för där heter inställningarna: High, Very High och Extreme. Jag har för mig att dom fixade några prest... 01/04
Skicka en rättelse