Uppgiften kommer direkt från drakens mun. EA:s dito alltså.

Flera källor rapporterar idag att EA:s digitala distributionstjänst Download Manager har börjat lista ett visst #Battlefield 3. Det angivna släppdatumet där är 2 november.

Med tanke på dagens datum kan det vara en god idé att ta uppgiften med en nypa salt. Den angivna releasen är förvisso trovärdig - konkurrerande #Activision lanserar med största sannolikhet nästa del i #Modern Warfare-serien omkring det datumet - men 2 november infaller i år på en onsdag. I USA är det brukligt att släppa spel på tisdagar och här i Europa sker de flesta större releaser på fredagar, ett faktum som talar emot sanningshalten i de nya uppgifterna. En skärmdump från EA:s digitala spelaffär kan beskådas här.

Sedan en tid tillbaka är det känt att svenska #Dice stora återkomst på pc-scenen ska anlända någon gång under hösten. Men exakt när pangaren ska göra entré har varit höljt i dunkel. Fram till nu. Frågan är bara om dagens besked faktiskt stämmer. Som bekant är det bara en sak som är säker på första april och det är att ingenting är säkert.

Skicka en rättelse