Hör två timmars prat om spel i radioprogrammet P3 Spel i eftermiddag.

Angelica Norgren.

Klockan 14.03 i dag får landets alla spelpodcastar sällskap av en riktig gamling i sammanhanget – Sveriges radio sjösätter P3 Spel. Programmet leds av Angelica Norgren (känd som Xboxflickan) och under två timmar bjuder det på diskussioner, recensioner och nostalgiska tillbakablickar, och premiärprogrammet gästas av Josef Fares, Susanne Möller och Victor Leijonhufvud.

– Det behövs ett radioprogram om spel, ämnet är så otroligt brett och vi spelar allt, säger Angelica. I P3 Spel tipsar vi om nya släpp, är retronostalgiska, recenserar och diskuterar. Vi vill både nå redan inbitna spelare och väcka intresse hos nyfikna nybörjare.

Ratta in gammelmediets tredje kanal i eftermiddag för två timmar ägnade åt allas vårt favoritämne. Eller, om det känns modernare, lyssna via webben.

Det är söndagar :). 04/04 Så vilka dagar är detta då? 04/04 Radio... u know, those things are so old that I've forgotten how they work! 04/04 Aah, nice, alltså en timme kass musik i det 2 timmar långa programmet som man slapp då,. I övrigt tyckte jag att programmet var ganska bra, men blev lite förvånad att ingen av dem nämnde BF3 överhuvudtaget, det var mest snack om cosplay och livspussel.... 04/04 Redstar, podcasten är förkortat för att musiken är borttagen. Så är det med alla podcasts på p3. Mm.. trolspejlen, det kommer jag ihåg. Brukade sitta bänkad framför det varje gång. Håller med dig UOme angående P3. Många kul och bra program, och vill man... 04/04 Vill ni inte höra musiken de spelar så lyssna på podcasten istället, där är all musik borttaget pågrund av lagliga skäl. Å ni som klagar på att P3 e kommersiellt, kommer inte ihåg de exakta siffrorna men P3 spelar ungefär var låt i snitt 3 gånger medans... 04/04 2 timmar? Podcasten jag fick tag på kan inte ha varit mkt mer än en timme, var den nedkortad menar ni? 04/04 Awesomeness. :-) 03/04 Måste ta å lyssna på Reprisen :) missade detta helt. Å jag antar att dom inte var SMARTA nog att ta bort all skit musik å bara köra metal och Tencho? :) (inga riktiga spelare vill höra P3`s kommicella musik skit) 03/04 För att det ska rikta sig till alla och inte bara oss "hardcore" spelare? Så jävla dåligt var det inte. Fast man skrattade lite åt vissa förenklade uttryck. 03/04
Skicka en rättelse