Även gravitationen har fått stryka på foten. Varför? Läs vidare!

Ett av de mer påtagliga gameplaymomenten i #Prey var att det fanns portaler, men även att du från och till nyttjade gravitationsförändringar för att ta dig framåt. I #Prey 2 försvinner däremot båda, och Chris Reinhart på #Human Head Studios berättar för tidningen PSM3 varför.

– Vi utforskade många av sätten du kunde använda portaler och gravitation i striderna, och jag ville verkligen skifta fokus så att det inte blir för mycket av ett pusselspel.

– Portaler och gravitation var funktioner sprungna ur The Sphere [moderskeppet i det första spelet]. Och The Sphere är borta.

Så, nu vet du. Ett släpp av Prey 2 är att vänta nästa år till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

Å nej, Inte Prey igen! Man måste ju vara full för att spela första spelet utan att behöva spy Pga, alla vinklar & upp å ner. 05/04 Hela j*vla industrin har tappat huvudet. Antalet spel jag verkligen köper är uppe i max 2 spel om året på grund av all denna skit som tillverkas nu för tiden. Allt är bara uppföljare som försämrats med varje siffra efter spelnamnet. Spelen slarvtillverk... 04/04 Jaha, så de ska ta bort två av Preys mest utmärkande drag... jag begriper inte hur spelföretagen tänker längre. Jag gillade faktiskt ettan, med sina lite "pussliga" banor. Blev lite som i Portal ibland. Vill inte vara den som är negativ i onödan, men... 04/04 utan portalen kommer jag inte köpa spelet 04/04 "Nästa Call of Duty går inte att ducka i, eller strafea" "Nya Call of Duty säljer över förväntan" "Diablo 3 förpassas till nutid, blir FPS istället för hack'n'slash"" "Blizzard: "Activision övertalade oss"" "102% av alla före detta hardcore-spelare ser... 04/04 Att läsa FZ är lika med att läsa dödsannonserna nuförtiden :( 04/04 Varför göra något unikt när man kan bygga samma som alla andra och casha in på titelnamnet. 04/04 FPS måste vara den enda spelgenren som utvecklas baklänges. ;P 04/04 Casual alltså? :( Ta bort allt som var snudd på unikt och intressant med spelet bara, ger tyvärr nog en större försäljning. Släng med en Mario-karaktär också så blir det succé :P 04/04 Gamereactor: "Den första delen av Prey 2 kommer att utspela sig parallellt med storyn i ettan" "Rörelseschemat från Mirror's Edge, samma frihet som i Mass Effect2 och eldstriderna från Killzone 2" Gamereactors intervju med HH så står det: "Färre portale... 04/04
Skicka en rättelse