Nya detaljer kring den avdankade New York-snuten.

Många fick en smärre chock när de första bilderna på #Max Payne 3 släpptes i början av 2009. Den hårdkokte New York-snuten hade tappat allt hår och istället odlat ölkagge. Då skulle spelet släppas redan i maj samma år men något gick snett. Flera gånger.

De två senaste bilderna, nu med hår!

Det enda vi hörde under 2010 var hur de anställda på #Rockstars studios vantrivdes så det dröjde till förra veckan innan vi fick ett nytt livstecken i form av två nya bilder. Veckan inleds dock med en smärre informationsexplosion från en förhandstitt i tidningen Edge.

  • Alla fyra Rockstar-studios samarbetar med utvecklingen, tidigare endast Vancouver.

  • Miljöerna är förstörbara

  • Hjulbaserat vapenväljarsystem

  • Cover-system

  • Bullet-time laddas upp genom att döda fiender

  • Serietidningsberättandet återvänder men använder spelmotorn och visar ett actionkollage

  • Rockstars Euphoria-motor används för animeringarna, vilka grundas i hundratals mo-cap-inspelningar

  • James McCaffrey återvänder med sin röst

  • Multiplayer bekräftas

Fick fasen en tår i ögat efter denna nyheten, är riktigt besviken på rockstars och som andra har skrivit så skiter väl dom i PC versionen men vad spelar det för roll? Verkar bli ett skitspel så behöver inte spela det ändå. 08/04 Max Payne är ju pure Singeplayer-spel. Hoppas inte multiplayern drabbar kvaliteten på spelet, jag känner på mig att det kommer bli ett stort fail, något som man kommer lira 2-3 gånger. Och så hoppas jag att de håller sig till gamla temat, med smutsiga... 05/04 Japp det var det : ) 05/04 Kan väl vara trevligt med MP, men håller mig allt till SP när det kommer till Max Payne. 05/04 Mer så här enligt mig: Jungeltema, vapenhjul, coversystem, MP och ändrat utseende = att det verkar vara stöpt i exakt samma form som övriga av dagens 100% kommersiella shooters... :\ 05/04 Jo , fast det blir problem för vissa , konstigt nog har inte alla personer tillgång till dessa knappar.... 360 ps3 Men vi får hoppas att de låter en ha fler än två vapen på sig samtidigt , annars har det gått för långt. 05/04 Men, 123osv är betydligt bättre! Dagens sämsta. 05/04 Ser framför mig en blandning av Max Payne 2 och RDR när jag läser detta. MUMMA :D 05/04 Max payne liren var grymma , ser fram emot ett till sådant , blir inte direkt överlycklig när jag läser att spelet får multiplayer , sålänge det är hyffsat så har jag inget emot det dock. tänk välja vapen med en joystick , istället för 1234567890 04/04 Mitt hjärta gråter. 04/04
Skicka en rättelse