I actionäventyret Thor: The Video Game spelar du som åskguden i egen hög person.

I #Segas kommande filmlicensspel #Thor: The Video Game ikläder du dig rollen som åskguden Tor i egen hög person. En helt ny trailer från Wii-versionen har släppts lös och infångades med blixtens hastighet i FZ:s filmarkiv.

[video=7577]

Thor: The Video Game släpps den 29 april, vilket också är samma datum som filmen får svensk biopremiär. Samtliga av dagens spelformat får smaka hammare (med undantag för pc & 3DS), och Wii-versionen får "exklusiva flygbanor". Actionäventyret utvecklas med assistans av Thor-serietidningsskaparen Matt Fraction för att hamra in den rätta känslan.

Tänkte precis påpeka det. Vit i det här sammanhanget står (troligen) för godhet och fridsamhet. 05/04 Så klart gör dom ett spel på en film på ett spel på en film på ett spel på en film osv ska inte köpa d här ens om det blir ett ok spel........så ointeserad. 05/04 Spelet borde verkligen varit mer som God of War Dom nämner inte ens att hammaren heter Mjöllnir, för jösse namn! 05/04 Nu har dock benämningen "den vitaste guden" inget att göra med hans hudfärg. 05/04 Men suck..."alla måste få va med" så filmen blir inernationell. Lite Steven Segall som Muhammad Ali så ingen blir upprörd. Oseriöst enligt mig...läs på lite producenterna! 05/04 Vänta du bara tills de kommer i blå spandex! :D 05/04 Ser detta som underhållande då jag mår illa av att se vuxna, svenska män som i regel har tribaltattueringar och tors hammare runt halsen. Det kallas white trash. :( Asatron i all ära men Tors hammare runt halsen... can't stand that shit. 05/04 Mjo han är ju inte helt old-school i deras adaption så att säga. Men nyaste on-going serien känns väldigt mycket bättre än föregående iaf, nu har jag inte läst den på över ett år men när den släpptes och många nummer frammåt var den riktigt bra iaf. 05/04 du vet väl att detta inte är ny hjälte? har funnits sedan 60-talet. Det finns en massa knasiga hjältar i DC/marvel så vad spelar det för roll om de har en Thor också? han är iaf omtyckt och jag tror inte att många tänker så mycket på att han kommer från... 05/04 Marvels version av Tor bygger på den romantisering som skedde under slutet av 1800-talet och som även gjorde att asatron fick fäste inom nazismen. Det var då vikingarna fick horn och vingar på sina hjälmar också... Har inte gillat den bilden av asatron... 05/04
Skicka en rättelse