Ute nu via Steam och Games for Windows.

Under gårdagen (hur kunde vi missa!!!!111) släppte #Epic äntligen ett pc-demo av actionfesten #Bulletstorm. Du tankar det via Steam eller Games for Windows – välj ditt DRM-gift, som man säger.

Demo-versionen är densamma som redan funnits ute till Xbox Live och Playstation 3 i evigheter (läs: sedan innan release). Bulletstorm är ett humoristiskt actionlir som bedömdes som mycket bra i vår recension. "Tro på hypen" för Jesus jistanes, som den mysiga recensenten menade.

Alltså, det här var ärligt talat en hemsk upplevelse. Muskänsligheten i spelet är helt störd, även om jag maxar den i inställningarna. Och sen är jag den som brukar tycka att folk överdriver när de klagar på "konsolifierade" gränssnitt i PC spel, men i... 07/04 Om man bara ska spela igenom för att komma till slutet så har du helt rätt, dock är ju meningen med spelet att man ska göra skillshots. Så för mig fanns det många anledningar att använda andra vapen. 06/04 Att folk gnäller om att deras källa för spelnyheter är undermålig är det knappast något fel på. Killarna på FZ redaktionens enda jobb är att läsa sidor, trådar och nätverka lite för att hålla koll, dock missar de stora som små nyheter var och varannan... 06/04 tragiskt att demot släpps efter release är tragiskt. anyway, köpte spelet när det kom ut, är inte mitt bästa köp genom tiderna. ett okej spel som tyvärr inte lever upp till sin egen hype. 06/04 Ska testas. Har hela tiden varit lite intresserad av detta liret. PS: doodle_82 Du har helt rätt och jag måste be om ursäkt för jag har varit lite grinig i mina två senaste kommentarer innan denna. Blir grinig när jag är sjuk ser ni. 06/04 Väldigt sent att komma med en demo nu, när spelet varit ute i typ en och en halv månad. För övrigt är spelet inte bara konsolanpassat och irriterande glättigt utan har dessutom ett väldigt obalanserat vapensystem. Seriöst, har man bara ammo till hagelbö... 05/04 glad att ajg inte köpte det demon var rolig i början, men sen vare samma sak helatiden...spark där...laser laso på en spark in i något...nejtack, alltför enformigt 05/04 I second that :) 05/04 doodle_82: Mycket klokt inlägg! Uppskattas. :) 05/04 Jo det är ju alltid trevligt men ett coop demo vore guld värt då man funderar på att införskaffa det med polare ^^ 05/04
Skicka en rättelse