Släpps senare än väntat, får mer resurser efter att MMO-titeln The Agency lades ned.

Kommande onlinespelet #Planetside Next försenas och släpps senare än beräknat i år, avslöjar Sony Online Entertainment-chefen John Smedley. På pluskontot frigörs åtminstone mer resurser för titeln nu sedan företaget tog beslutet att lägga ned utvecklingen av spion-MMO-titeln The Agency.

– Planetside Next får mer resurser och släpps lite senare under året, vi gör allt vi kan för att det ska bli fantastiskt, säger SOE-chefen John Smedley.

Vad tror du om nya Planetsides potential?

Bilden kommer från första Planetside.

Finner det mycket konstigt att ett spel som, tills nyligen, skulle haft premiär ganska snart inte släppt mer än några modeller och en tunn FAQ som information. Ska bli intressant och se vad de har hittat på igentligen. Bra och/eller dåligt. Ettan var... 06/04 Tyvärr har mitt förtroende får SOE helt urholkats så misstänker de kommer köra även detta toppenspel i botten :-/ 06/04 Ohhh, glömmer inte när man spelade med sin platoon och hade 2 fulla transportskepp med folk och dropade över en fiende bas och slog ut deras generator och sen defendade den så länge som det gick. Snacka om action!! 06/04 gillade planetside tyvärr så sög jag kraftigt i fps på den tiden använde bland anat inte wasd, började med wasd när jag började med wow :P brukade kör suplies eftersom jag var så dålig på strider. med ett bra utförande så kan det bli en ceeper :P 06/04 Fy fan vad jag längtar!! Undrar om man ska spela VS igen eller om man ska byta ^^ Hoppas detta blir grymt :D 06/04 Det håller måttet alldeles utmärkt, det är dåligt skött bara 06/04 Fan också, jag som ville så gärna spela det. Försökte nyligen spela första Planetside igen, bara för att upptäcka att de hade lagt ner Free Trials över nyåret, och sen att köpa spelet och starta ett konto för att testa verkar omöjligt för det finns inge... 06/04 Mycket trevligt! Planetside var ju riktigt nyskapande men håller som sagt inte måttet idag. Så uppföljaren kommer garanterat testas! 05/04 Planetside var ju helt underbart när det släpptes och en tid frammåt. Och än idag finns inget mmo som konkurrerar inom genren, men planetside håller inte måttet och en uppföljare behövs verkligen. Ser oerhört mycket fram emot ett nytt planetside, hoppas... 05/04 Jag tror potentialen är extremt hög, ingen har egentligen försökt imitera det första Planetside, och i dessa tider av Modern Warfare-kloner så behövs det mer originalitet. Betalar gärna en månadsavgift för ett MMOFPS. 05/04
Skicka en rättelse