Shepard och hans intergalaktiska rymdhjältar gör långfilmsdebut 2012.

Det är mycket #Mass Effect nu. Inte nog med att Game Informer inom kort kommer att avtäcka #Mass Effect 3 på riktigt, nu avslöjar #Bioware dessutom att en animerad långfilm baserad på Shepards strapatser får premiär nästa sommar.

Det är gänget bakom spelet, kanadensiska Bioware, som i samarbete med T.O. Entertainment och FUNimation just nu arbetar på att föra över franschisen till filmens värld. Produktionen är enligt utsago i full gång och skaparna berättar bland annat att man siktar på att distribuera filmen både digitalt och via dvd och blu-ray. Så här säger producent Casey Hudson om projektet:

– Under de senaste åren har vi visat upp olika delar av Mass Effect-världen genom olika sorters media. Att utöka storyn med en animerad film är ytterliggare ett fantastiskt tillfälle för oss. Vårt samarbete med FUNimation säkerställer att vi kommer att kunna andas liv i det här rika universat med högsta kvalitet och samma typ av öga för detaljer som Mass Effect-spelen är kända för.

Min samling innehåller anime för alla smaker. Ska ta och fota mer för jag har en massa nytt sedan sista bilden togs. http://smg.photobucket.com/albums/v142/Zerox_no1/Anime%20Collection/#!cpZZ1QQtppZZ20 En personlig favorit är Gundam UC! 08/04 Man kan ju hoppas att om de gör det i animestil, så fattar de iaf. att all anime inte ser likadan ut och skippar de typiska stora ögonen. De flesta av mina favorit animer ser ju t.ex. inte ut så. Meeen "animerad serie" behöver ju dock inte betyda anime. 08/04 In during anime > Western cartoon discussions. Svårt att se detta bli något då bioware/EA-monstret börjar sträcka sina tentakler lite väl långt utanför sin korg där de hör hemma... Men jag gillade serien, så hellre positivt överraskad än hypad skit. 08/04 Fast jag har problem med stilen på anime, de stora ögonen och hela det paketet. Det känns också lite märkligt att porträttera Mass Effect, ett spel med hyfsat "västerländska" karaktärer med den. 08/04 Fast jag har problem med stilen på anime, de stora ögonen och hela det paketet. Det känns också lite märkligt att porträttera Mass Effect, ett spel med hyfsat "västerländska" karaktärer med den. 08/04 T.O Entertainment gör enbart två saker, live action eller anime. Och FUNimation distribuerar båda. Glöm att det blir en CG film. Strait Jacket (http://www.straitjacket.jp/) (tack för tipset, ska se!) från TOE är ett bra exempel på vad ME filmen kommer... 08/04 Ni som vill veta hur animeringen kommer se ut och "Grafiken" på sjävla kvaliten. Helt enkelt för er som tror det blir anime etc, se http://www.imdb.com/video/imdb/vi3403678489/ Så kmr det se ut. 08/04 Pale Cocoon ska ni se! En 23 min lång kortfilm, kan ses gratis och fullt lagligt, HÄR. (http://www.crunchyroll.com/pale-cocoon/episode-1-ova-1-20698?h264=1) Lite låg upplösning dock, men om man hittar högre gratis, på laglig väg, vet jag inte. Något ann... 08/04 Mjo, CGI skulle vara ganska nice... men.. grejen är ju. hur stor budget har dom? att animera det kostar mycket mindre än CGI. det är nog skälet. 08/04 Hmm... Intressant... Intressant... Skall hålla ögonen på detta. Drömmen vore en CGI film som Final Fantasy filmen och inte anime. 08/04
Skicka en rättelse