"I'm bringing sexy back" skanderar hertigen i den senaste trailern och påminner sig själv varför han är osams med utomjordingarna.

#Duke Nukem är om möjligt än mindre politiskt korrekt idag än på slutet av 90-talet, det senaste beviset på det är en färsk trailern som enbart fokuserar på spelets kvinnor. Lås oss säga att actionhertigens motiviation till att sparka alien-rumpa är ganska uppenbar.

[video=7631]

Tack till Westrr för detta #nyhetstips!
Haha fastnat nånstans, du e go, gillar din humor :) Moralisk kompass ?? wtf? Du får det att låta som jag är fast i ett träsk nånstans utan grepp om verkligheten, känner du mig eller ?? verkar så, du e ju spot on :p. Definiera smak. 11/04 Isåfall stärker det ju min tro om 3DRealms inkompetens och deras one hit wonder. Det är dock sant, jag vet inte ifall det är i periferin eller inte. Däremot kan jag inte undgå att hoppa till den slutsatsen på grund ut av trailern. :) 10/04 Hade dom kunnat -96 så hade dom gjort det. Hur vet du att de scener som visats här inte också bara är i periferin? Kanske något som inte inträffar om du inte gör något speciellt? 10/04 Om du gillade Duke när du var 26, förklarar det varför du fortfarande gillar det. Du har fastnat nånstans i högstadiet, tiden då man saknade 1) kritiskt tänkande 2) moralisk kompass och 3) smak. Jag var 12 när jag spelade Duke, jag älskade den upplevels... 09/04 Så jävla tungt sagt/skrivet, helt underbart att läsa.!! 10/10 : Alwasy bet on DUKE :D //BTW Kan dom inte göra om .SIN. med physX motorn :D 09/04 lagom är bäst imho :( 09/04 Pig cops var också en hyllning till poliskårerna världen över. Jag kommer nog aldrig glömma första gången jag shrinkade en kollega och stampade ner han. Oförglömligt. Men DNF förblir vaporware tills motsatsen är bevisad. 09/04 Amen to that, bitch! ;) 09/04 Detta kommer utan tvekan bli Berlusconis favoritspel. Lika hjärndött som italiensk tv. 09/04 Skandal! 09/04
Skicka en rättelse