Det du en gång i tiden fick gratis vid förbokning går inom kort att köpa för en liten slant.

Om du en gång i tiden förbokade #Red Dead Redemption fick du direkt tillgång till den snabbaste hästen, ett speciellt vapenkit och en lönnmördardräkt. #Rockstar Games meddelar att du nästa vecka kommer kunna köpa just "Deadly Assassin Outfit", "Golden Guns Weapon Pack" och en "War Horse" för 0,99 dollar alternativt 80 Microsoft-poäng stycket.

Dräkten fyller upp din Dead Eye-mätare dubbelt så snabbt, vapenpacket ger dig mer ära varje gång du har ihjäl någon i enspelarläget och hästen är.. Den snabbaste hästen. Rockstar ber om ursäkt för att det tagit så lång tid och menar på att det var på grund av oväntade tekniska förseningar. Rockstar meddelar också att förbokningsbonusarna för #L.A. Noire kommer finnas tillgängliga mycket snabbare.

Va? Gta 4 kanske? :) med flera 14/04 Det råder inga tvivel om att RDR självklart skulle vara bättre till PC. Se på Gta serien. Den är inte att jämföra med konsol, pc versionens möjligheter att MODDA är anledning nog. Nej, RDR till PC vore något, men vi får vänta och se.. 10/04 Pinsamma alla ni PC-fanboys är. Inga normala människor lägger ner tusentals kronor på PC-hårdvara för att kunna spela. Konsollerna kommer alltid att få exklusiva spel då marknaden är mycket mer lättillgänglig och därför mer lönsam att släppa spel på. 10/04 Så med andra ord så kommer det att kosta mindre än 7 kronor -- eller? 10/04 Vad alla PC loveboys & girls än säger så är det en STOR fördel att slippa uppgradera sin maskinvara en gång i halvåret för att kunna spela nya spel med bra grafik. Kanske överdriver lite men ändå. För övrigt kan man köpa en adapter (i alla fall till Xbo... 10/04 Det är lipande gnällspikar som du som förstör. Så fort någon konsolrelaterad nyhet dyker upp på sidan så ser jag alltid hur du gnäller, håll käften och läs de PC-relaterade nyheterna istället, gnällkärring. 10/04 Vill folk verkligen spela detta på PC? Har folk glömt bort vilka katastrofer varenda GTA spel har varit sen GTA 2 till pc? GTA IV gick väl knappt att spela när det kom, om det dvs går att spela nuförtiden. Samma med tidigare GTA-titlar, RDR lär ju bli... 10/04 Excel! 10/04 Kaem79 du har inte en aning om vad du pratar om, det går att stänga ner autoaim i options... Men det verkar inte gå in. Och det är ett fåtal spel som använder sig av det som jag stött på, som sagt det går att stänga av. Med den läsförståelse och inlärni... 10/04 klarar ni konsolägare inte av sanningen så är det ert problem. sj skulle jag aldrig spela konsol-spel o lura mig sj hur duktig jag är o spela... hur duktig kan man vara med konsol när spelen använder sig av auto-aim!? fortfarande... 10/04
Skicka en rättelse