Tidigare rapporterade läckan stämde, hurra (?). Call of Duty: Black Ops - Escalation finnes ute 3 maj till Xbox 360.

För en vecka sedan läckte en promo-bild på nästa #Call of Duty: Black Ops-DLC Escalation Pack. Nu eskalerar situationen explosionsartat när #Activision bekräftar att paketet kommer finnas ute 3 maj till Xbox 360. Det som erbjuds är än en gång fem nya nivåer, varav en är fylld till bredden med odöda.

– När vi knåpade ihop Escalations flerspelarnivåer - Zoo, Convoy, Hotel och Stockpile - utvecklade teamet dem till att vara distinkta upplevelser på sina egna sätt, vilket ger spelarna den variation de kräver när det kommer till både nivå och gameplay, sa Mark Lamia, överhuvud på Treyarch.

– Och jag vill inte spoliera några överraskningar för Zombie-fans, men Call of the Dead tar det till en helt ny nivå.

En dubbel erfarenhetshelg är även att vänta den 6 maj. Nu vet du. Vad krävs av nivåerna för att du ska bli intresserad? Vänta dig tillägget till resterande format en månad senare.

Fan va trisst, borde ju inte vara så med den riggen tycker man! Håller med om att det inte är ett toppen spel, men spelar lite BF:BC2 ibland också, vilket är jävligt kul om man inte kommer in på en jävla sniperserver, verkar finnas en hel del sådana..... 13/04 Acceptera att alla tycker olika och sluta whina... Snälla. 12/04 du har ju the witcher 2, kommer den 17 maj ;) 12/04 varför spelar man CoD? ser inget bra med CoD serien sen lång tid... 12/04 Hade samma problem. Plus att det fryslaggade som faen innan 3e patchen. Treyarch är ett bevis på hur låg utbildningen har blivit hos kodarna. En vettig ingenjör har koll på det treyarch lyckades sabba för PC och PS3. 12/04 Tur för dig dårå, jag har gtx 460, quadcore, 4gb ram, w7 64bit o det laggar sönder.. när man refreshar servrana så fryser spelet i 2min innan det hoppar igång igen.. ligger runt 30fps på lägsta grafik jag menar wtf? 12/04 Vem bryr sig hur mycket det säljer? Spelet är HELT J*VLA VÄRDELÖST! treyarch/Activision förtjänar inte ett öre till igentligen .. nuff said. 12/04 Spelet är skit. Indie utvecklare och moddare är det ända rätta just nu. Samt väntan på BF3. Om dem nu lyckas få det rätt och inte slänger den massiva "Casual Gamer" Fuckup stämpeln som dem har gjort med alla andra FPS så blir jag nöjd. 12/04 Hade problem med spelet precis vid release, som så många andra hade att spelet frös sig typ 1 sekund, men allt sånt är borta sedan länge för min del och jag har ändå inte så bra rig.. 460gtx, amd phenom II X4 965 BE 3,4ghz, 4gig minne och det flyter på... 12/04 OK, det visste jag inte, jag hade faktiskt inte haft något emot lite mer rök, eld och annat som hade gjort ett "slagfält" lite mer distorterat. 12/04
Skicka en rättelse