Den 19 april håller Swedish Game Awards ett event dit vem som helst kan komma och träffa utvecklarna bakom det svenska spelundret Battlefield. Glöm inte att registrera dig.

Swedish Game Awards kommer att hålla årets första GDE (Game Developement Evening) på kvällen den 19 april. De prominenta gästerna består den här gången av bland andra Patrick Bach från Dice, som kommer snacka Battlefield (huvudsakligen #Bad Company 2). Också Kristoffer Benjaminsson från Easy är där och pratar om färska #Battlefield Play 4 Free.

Det är ett utmärkt tillfälle att träffa några av de ledande svenska utvecklarna och ställa frågor om deras imponerande arbete. Dessutom bjuds det på gratis mat och dricka. Det enda du behöver göra är att registrera dig här och ta med dig ett glatt och nyfiket humör till Lindstedtsvägen 30 i Stockholm tisdagen den 19 april klockan 17.30.

värt 13/04 Ni som är i närheten kan ju kanske ställa på dem lite då för en gångs skull! Har ni löst Connection Problems? Kommer ni patcha spelet hårt i början, om så behövs? Ska ju inte behöva vänta 1 år efter att produkten köpts för att få ett "färdigt" spel. Roa... 12/04 Det kan jag hålla med om. Men då är man ju onekligen inte där för Battlefield 3. Ur jobbsynpunkt hade jag gärna gått dit. Men om vi ska ta det ur ett förhandsvisnings- och informationsperspektiv så är det nog ganska dead end. 12/04 kanske, kanske inte. hursom så är det ett perfekt tillfälle att träffa människorna bakom spelen och få chans att prata med dem face-to-face. De är speciellt intressant om man vill söka jobb hos DICE! ;) 12/04 Skulle vara kul om man kunde åka dit. Är ju bara 2 timmars åkande. :) 12/04 Soft! Reggat och klart med polarn :) 12/04 Vad spelar det för roll? Det enda som kommer "avslöjas" är samma grejer som redan har "avslöjats". Det kommer inte bli något nytt och de kommer fortfarande tiga om multiplayer. Precis som den här "stor förhandstitt" där det inte sades någonting som var... 12/04 En fråga jag skulle vilja ställa är: 1: Kommer spelet ha fortsatt support efter release, och hur länge i så fall? (Support i form av nya kartor, patchar, anti-fusk) Är lite less att spendera pengar på ett spel som hypas som fan innan release, men som... 12/04 Eftersom jag själv inte kan närvara i Sthlm så kan någon fråga åt mig istället?? Vad kommer dom rekommenderade systemkraven vara för PC? Tack på förhand! 12/04 Det är på eftermiddagen kl 17.30 och fortsätter fram till ca 20.00. Det bör nog funka för de flesta. Vi kommer att försöka streama evenemanget live för de som inte har möjligheten att närvara personligen. 12/04
Skicka en rättelse