Det har varit ganska tyst kring #Rockstar/#take-two|Take-Twos fiende/gratis pr-maskin nummer ett, Jack Thompson, sedan han [n=27775 uteslöts permanent] ur Floridas advokatsamfund i höstas. På sistone har han dock köpt lite aktier i Take-Two i syfte att leda en aktieägarrevolt och få bort styrelseordförande Strauss Zelnick, som han tidigare jämfört med Hitlerjugend.

För att kasta mer ljus på tänkesättet hos den man som fått så mycket uppmärksamhet även i traditionell media har GamePolitics publicerat en mailkonversation med Thompson, i vilken han kallar Take-Twos fallande aktiekurs för Guds straff. Thompson hävdar vidare att det i och för sig är ett ganska litet bekymmer för Zelnick, i jämförelse med den evighet av bestraffning som väntar såvida han inte ångrar sig och accepterar Jesus.

GamePolitics: So, if T2's business reverse was God's vengeance, does that mean that God struck you down too when you were disbarred?

Thompson: If you had any understanding of the Bible and of God you would understand that persecution comes Christians' way, and we are blessed by it. There is no blessing for Zelnick, who is not a Christian, when he gets what he deserves.

Hoho, ryggradslös enabler, det ska finnas en första gång för allt 8) Jag jämställer religion med politik, och tro med eventuella andra åsikter och ställningstaganden. Så, någonstans hamnar jag i det trista gråa där jag jämställer en typisk småtroende... 04/01 Vilket nog är precis vad många tycker om - även om de kanske inte gör valet medvetet. 04/01 Ännu en till person som jag drömmer om att få gräva ner levande... 04/01 Håller naturligtvis med. Religion kräver rent fundamentalt att man slutar tänka eftersom man överlämnar allt eventuellt tänkande till dignitärer och texter. Allt tänkande har redan gjorts åt en i bibeln och liknande. Det är så praktiskt att det nästan... 04/01 Jag respekterar kristendomen, men jag HATAR kristna som följer varje ord ur bibeln och lever helt enligt den, eller sådana som Thompson, fast nu är det väl mest bara för uppmärksamheten antar jag.. Bibeln är menad att vara en "Guide", jag kan förstå att... 04/01 +1 Religion kan jag omöjligt respektera men jag kan respektera folk som tror på gud på samma sätt som jag respekterar en person som är mentalt sjuk. Vad som är intressant är att religiösa människor får gå runt som vanligt folk samtidigt som en mentalt... 04/01 Dom religösa personer som beter sig på det sättet du beskriver är ju en väldigt liten minoritet. Är inget fel med religion. Alla måste få ha nåt och tro på om dom så vill. Såväl om det är vetenskapsmän eller präster. "Så, är man snällreligiös Svensson,... 04/01 Religiöst skitsnack 04/01 Tycker det är helt okej att inte respektera religioner. En tro är en annan sak. Det kan jag respektera, men religioner där folk inte behandlas jämställt m.m. kan jag inte respektera. Alltså, om du tror på Gud eller nåt så respekterar jag det. Det betyde... 04/01 Eh... De borde straffas också, för GTA IV var inte värt pengarna :( 04/01
Skicka en rättelse