Enligt utvecklaren bakom Alan Wake kommer deras kommande spel – enligt rykten Alan Wake 2 – vara mer tekniskt bevandrat än självaste L.A. Noire.

Vi har hört mer om ansiktsanimationerna i #L.A. Noire än spelet i sig. Ändå påstår finska #Alan Wake-utvecklaren Remedy att deras nya teknologi är ännu bättre.

En detaljerad scanning av en skådespelare med 64 ansiktsuttryck ska ge animatörerna en grund att stå på som kan skapa vilket uttryck som helst. Remedy går så långt att de undersöker blodflödet under huden och därigenom kan visa exempelvis rodnader.

– L.A. Noire har satt en ny standard för ansiktsanimering, slår Remedys VD Matthias Myllyrinne fast i en intervju med Edge Online.

Han höjer ena handen i luften varpå han lyfter den andra betydligt högre.

– Men Rockstar är här, vi siktar på att landa här.

Om det är Alan Wake 2 det handlar om är än så länge bara ett envist rykte. Klart är att spelet i så fall blir exklusivt till Xbox 360 och möjligen Windows. Dessutom söker Remedy efter nya bandesigners till ett spel med "välbalanserad mix av drivande story och intensiv action". Låter inte ett utannonserande på E3 som en bra idé?

Kul för dig. Tvätta händerna när du är klar bara. 14/04 @azynkron fast nu är det ju som så att de fortfarande kan använde den bästa tekniken som finns i dagsläget. det enda de inte kan göra är mosha på med 10biljarder polygoner och löjligt höga upplösningar på allt. det är fullt möjligt att ha ett tillräckli... 14/04 @Grumbledock Väljer en utvecklare PC som plattform betyder det att uvecklaren har möjlighet att utnyttja den bästa tekniken som finns i dagläget. Väljer de framförallt Spexbox så gör de detta för att de är giriga horor som inte har någon som helst integ... 14/04 Good luck säger jag bara 13/04 dagen innan ryktena om alan wake 2 dök upp hade jag köpt Alan Wake 1. nu hoppas jag sannerligen att det är Alan Wake 2. blev helt tagen av spelet och har bara DLCn kvar :( 13/04 Heeeeeeere we go again, haha. Upplagt för smash... 13/04 Löjligaste jag hört. Inte ha råd att spela på konsol? Det är konsolspelare som inte har råd med en riktig pc! 12/04 Oavsett om remedy kommer göra det bättre, vilket borde vara en självklarhet då de nyss börjat eller ska börja utveckla sitt nya spel, så tror jag L.A. Noir kommer va ett bra spel. Den här typen av spel har jag längtat efter väldigt länge och ser verklig... 12/04 Låter riktigt bra :) Alan Wake var ett grymt underhållande spel och jag förstår alla bittra fanboys som gråter blod för att de missade det och inte har råd/kan lira på konsol, er förlust. Själv tror jag det blir en runda till i Twin Peaks/Bright Falls,... 12/04 rockstar stinker. heja remedy... 12/04
Skicka en rättelse