Capcom släpper Dead Rising 2: Off the Record för fansen.

I höst släpps "fan-versionen" #Dead Rising 2: Off the Record till Xbox 360, pc och Playstation 3. Den byter ut huvudpersonen Chuck Greene mot ettans Frank West, och innehåller svårare fiender, ny story, snabbare laddningstider och ett co-op-läge.

Spelet blir helt fristående och släpps alltså inte som DLC för de som redan äger Dead Rising 2. Första livstecknet ser du nedan.

[video=7670]

Precis. Vidrigt är det! Ett Capcom-spel känns aldrig som ett komplett spel då det jämt kommer ut nån form av mjölk-version av det senare. 14/04 Givet köp :P Älskade både ettan och tvåan. Mer speltid är alltid välkommet :P 14/04 Har som sagt inte spelat det själv utan går efter vad jag hört från andra (så jag har ännu ingen uppfattning) GFWL står jag inte ut med då det sabbar precis allting. Dock går det ibland att 'knäcka' spelet så du blir av med GFWL (lite fix & trix med någ... 14/04 Har inte haft några problem med DR2, fungerar utmärkt. Går att ställa upp så det blir riktigt snyggt också på PC. GFWL suger, men det fungerar. Så att det skulle vara "horribelt dålig" är horribelt felaktigt helt enkelt. Dessutom är det minst lika skoj... 14/04 Capcom och sina nyversioner, suck. De kan mycket väl vara det girigaste företaget i spelvärlden. 13/04 bara jag som tycker att Frank West ser ut som Johnny Knoxville? 13/04 Tyckte DR1 var helt ok till 360. Nu hatar jag visserligen konsol och allt som har med det att göra, meeeeeeen det var trots allt rätt skönt gameplay. Dock vill jag minnas att sparfunktionen i spelet var helt inavlad och du var i princip tvungen att star... 13/04 Jag körde igenom kampanjen i coop med en polare. Det var riktigt kul, även om det bara varade ett par kvällar. Sen måste man ju stå ut med Games for Windows Live också när man försöker connecta och så. 13/04 "fans"? Jag var ett fan av Dead rising, men sen kom dead rising 2... Synd att förstöra ett sånt bra spel. 13/04 ÄR Dr 2 värt 150kr? Funderar på att köpa o lira i coop (pc) 13/04
Skicka en rättelse