Rejäl prissänkning att vänta om en månad, menar "trovärdig källa".

#Nintendo kan komma att sänka priset för Wii med hela 25 %. Det uppger Engadget med hänvisning till en anonym källa som man beskriver som trovärdig. Samma källa menar att prissänkningen får effekt med start den 15 maj. Om uppgiften visar sig stämma kommer priset för en Wii-konsol landa i trakterna av 150 dollar i USA. Motsvarande prissänkning här i Sverige torde i så fall ge ett pris på mellan 1200 och 1400 kronor.

Eftersom Wii är den hårdvarumässigt avgjort klenaste av den här generationens markbundna konsoler spekuleras det i att Nintendo blir först med att presentera en uppföljare. Kanske redan på E3-mässan i juni?

Wii släpptes i Sverige i december 2006, ett år efter Xbox 360 och ungefär samtidigt som Playstation 3. I december förra året hade den enligt Nintendo skeppats i över 84 miljoner exemplar över hela världen.

Nej, men det är skillnad på primär och sekundär. Playstation och Xbox behövde något för att slåss om casual-spelarna med. Det är lika ruttet oavsett konsol. 21/04 så nintendos kontrollgimmick är unik? hörst talas om PS3an 80 tal lightsensor? och xbox creepycamera? man kan spela med kontroll till de flesta spel som nintendo har publicerat 19/04 Och om man inte är en "Crysis sugande 360/PS3 fanboy" är man automatiskt en WoW älskare? PS:Man måste ju inte köra på högsta grafik hela tiden ;) 16/04 Tycker Wii är tråkigt. Köpte ett när Galaxy 2 kom, men de va inge skoj. Aldrig fått musarm trots mitt datorintresse, men en timme med mario och wii så har jag omedelbart fixat skador i leder och muskler och övertygad om att jag får permanenta skador om... 15/04 Så om man inte gillar Nintendos rehashbonanza och kontrollgimmicks är man per automatik en "Crysis sugande 360/PS3 fanboy"? 15/04 Men för helvete! varför dissar alla Wii???? det har SSBB, metroid prime 3 och super mario galaxy. vafan hur i helvete tänker ni med komentarer då som: Uppenbart att de sänker priset då nya modellen är på väg, någon lättlurad stackare finns det nog fortf... 14/04 Uppenbart att de sänker priset då nya modellen är på väg, någon lättlurad stackare finns det nog fortfarande som tror man kan ha en bra spelupplevelse med Wii (1). :/ 14/04 Tycker nästan att de borde sätta det på samma pris som ps2 då de typ har samma hårdvara. 14/04 nice, då blir de billiga snart kan man köpa en vill spela de nya Super Maria bland annat :D 14/04 Detta blir det istället för toalett papper, samma sak i slut ändan ändå ;) 14/04
Skicka en rättelse