Capcom släpper ny trailer från deras actionfyllda sidospel i den populära zombiemörsaren.

I #Resident Evil: Operation Raccoon City spelar du en medlem i Umbrella Security Service, antingen ensam eller i co-op med upp till tre andra. Spelet utvecklas av kanadensiska #Slant Six och ser ut att bli riktigt stämningsfyllt... döm själv efter att ha sett den senaste trailern!

[video=7692]

Resident Evil: Operation Raccoon City är på väg till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Många av spelets händelser är tagna från Resident Evil 2 och Resident Evil 3, fast nu i det mystiska Umbrella-företagets perspektiv. Mer information hittar du här.

Verkar lovande. Resident Evil i en ny tappning med massor av action och 4 spelars coop. Längtar. 18/04 Resident Evil 5 ett dåligt spel? Har haft mycket roligt med det spelet, enda jag tyckte var småjobbigt var inventorysystemet och vissa quicktime events. Vad menar du med att folk inte "vågar" spela annat? Kommer activision och gör hembesök eller? 17/04 Du är inte äldre än 12 va? 17/04 Hellre ett bra Actionspel som påminner lite om filmerna, än ett dåligt actionspel med klara handikapp (Resident Evil 5). Skräckspel kan vi glömma då de dels sällan är läskiga, och dels säljer sjukt dåligt då folk ändå inte vågar spela annat än CoD och... 17/04 Ni som säger att spel ska dö ut är väl f-n dummare än tåget? Det är väl bättre att utvecklare i alla fall försöker att göra något nytt och än att de bara säger typ "Nä, nu skiter vi i det här och gör rondellhundar istället".... Det är svårt att göra nya... 16/04 inte så stämningsfullt som utlovat...Sett ganska mycket bättre än så... 16/04 För att citera en annan post i denna tråd: Du har inte spelat Resident Evil 2 va? (och det var ang. soldaterna, nej Leon dör inte men detta är trots allt tänkt som en alternativ story vilket vi hade gott om i RE spel på den "gamla goda tiden") 16/04 Hehe jag kanske tar och struntar i det då. Har ju trots allt en uppsjö av andra spel att ta mig igenom. :) tack för tips! 16/04 Hehe jag kanske tar och struntar i det då. Har ju trots allt en uppsjö av andra spel att ta mig igenom. :) tack för tips! 16/04 Inte spelat ett enda Resident Evil spel? Börja med detta spelet? Absolut inte. Försök få tag i en Gamecube och köp Resident Evil Remaken och Resident Evil 0. Sen köper du Resident Evil 2 och Resident Evil 3 Nemesis till PC eller Playstation 3 (tror dom... 16/04
Skicka en rättelse