Playstation 2 är den överlägset populäraste konsolen i USA. #Sonys åtta år gamla maskin är dubbelt så populär som tvåan mätt i speltid, visar en undersökning från Nielsen. Undersökningen visar en del ganska överraskande uppgifter, bland annat att Xbox 360 och inte Wii är den näst mest populära konsolen (Wii kommer på tredje plats) och att den första Xboxen är populärare än Playstation 3 - trots att det inte längre släpps några spel till original-krysslådan. Siffrorna bygger på undersökningar utförda mellan januari och oktober förra året.

Nyåret till ära släpper Nielsen en rad andra spelrelaterade rapporter. Listan "Populäraste pc-spel" plockas, kanske inte helt oväntat, hem av #World of Warcraft, och det trots att #Lich King släpptes efter det att uppgifterna samlades in. Tvåa blev #Call of Duty 4 och trea åldringen #Halo: Combat Evolved. Populärast mobilspel toppas av den 20 år gamla klassikern #Tetris, följt av #Bejeweled och #Guitar Hero III.

Jösses. Tror du en finanskris ansöker om visum innan den sprider sig till andra länder? Vi har knappt sett början av den än och jag kan lova dig att den kommer att vara global. Fast du kanske tror att Sverige är självförsörjande? Måste vara härligt att... 06/01 Du vet ju inte hur stort område hans postnummer täcker :D 06/01 Det är inte så lätt att veta när man aldrig varit utanför sitt postnummerområde... 06/01 Men var ser du att jag skrivit det? Du kan väl ta och läsa diskussionen från början istället för att komma och lägga dig i mitt i allt och dra egna slutsatser som är så fel ute att det inte finns? Du framstår ju bara som dum. Om du inte orkar läsa allt... 06/01 Lite fakta: Genomsnittsinkomsten för män under 2007 var 239149kr i Sverige och $45113 i USA. Genomsnittsinkomsten för kvinnor under 2007 var 187651kr i Sverige och $35102 i USA. Detta enligt SCB och dess motsvarighet i USA, Census Bureau. 06/01 Jag hoppas inte du själv tror att genomsnitts-white trashen i USA har högre lön än genomsnittssvennen härhemma. Visst. De som haft råd med college-examen har säkerligen bra lön, men de hör knappast till majoriteten. Dags att öppna upp ögonen själv och... 06/01 inte så konstigt ps2an är extremt bra lämpad för barn som inte kräver high tec grafik den har även en del bra familjespel så som buzz singstar dansmattor eyetoy spel mm och är en underbar konsoll till det priset 06/01 Jag är helt med Spectral här. Mina amerikanska vänner som har ganska normala jobb tjänar betydligt mer än vad folk i sverige med motsvarande jobb har. 06/01 Det spelar ingen roll vad du anser, det är inte så. Ta dig en titt runtom i världen och lär dig lite om ekonomi innan du försöker komma med påhittade argument. Du kan t.ex. kolla på nyheterna på tv och läsa lite vettiga tidningar. Bättre har vi det säke... 05/01 frågan är, är det roligare att spela ett spel på en ny consol än en gammal? ps2an kan köra nästan exakta spel som ps3an bortsett från grafiken. och många spel har bara grafik som eyecandy, jag menar att man inte måste ha pang grafik för att kunna köra... 05/01
Skicka en rättelse