Efter månader av rykten och spekulationer har Capcom äntligen bekräftat att det blir en Windows-release för Super Street Fighter IV Arcade Edition.

Det har sett riktigt mörkt ut för en release av #Super Street Fighter IV till PC. Enligt producenten Yoshiniro Ono hade Capcom färdigställt 99 procent av Windows-versionen när de valde att skrota projektet. Anledningen? Piratkopiering.

Men trots allt och glädjande nog kommer #Super Street Fighter IV: Arcade Edition att släppas till Windows. Capcom bekräftade för Eurogamer att de satsar stort på PC-marknaden.

– Jag vill inte kalla det fanservice, men det finns en tusen och åter tusensidig tråd på Ask Capcom som fortsätter att hemsöka mig. Det finns mycket du kan göra på PC som är svårt med konsolerna, så jag är bara glad att de här spelarna är tillbaka i vår familj, berättar Seth Killian.

Detta är bara ännu ett i raden av storspel från Capcom som kommer att kunna glädja PC-spelarna. Både #Resident Evil: Operation Raccoon City och #Street Fighter x Tekken kommer också att släppas till en burk nära dig.

Exakt så kör jag och det funkar ju hur bra som helst. Tror folk är rädda för att det ska vara massa krångel men så är det icke! Kör en 360-kontroll trådlöst till datorn och alla knappconfigs är klara direkt jag startar spelet, åtminstone oftast (är väl... 29/04 Exakt så kör jag och det funkar ju hur bra som helst. Tror folk är rädda för att det ska vara massa krångel men så är det icke! Kör en 360-kontroll trådlöst till datorn och alla knappconfigs är klara direkt jag startar spelet, åtminstone oftast (är väl... 29/04 Exakt så kör jag och det funkar ju hur bra som helst. Tror folk är rädda för att det ska vara massa krångel men så är det icke! Kör en 360-kontroll trådlöst till datorn och alla knappconfigs är klara direkt jag startar spelet, åtminstone oftast (är väl... 29/04 Varför återkommer kommentarer som detta och "hur kul är det att sitta allihopa framför en liten dator-skärm?" hela tiden? USB och HDMI-utgångar har helt gått dessa människor förbi, det är helt omöjligt att ansluta en gamepad eller TV? Bah 29/04 Haha , nej det är inte att rekommendera! Jag kör Logitech Rumblepad II trådlöst. Funkar fint :) 19/04 lär ändå va ospelbart med tangentbord + mus 19/04 Exakt uberpwnage2.0 det var så jag menade! :) 19/04 Härligt, hade precis funderat på att skaffa SFIV till datorn nu när man skaffat en Xbox-kontroll till den. Kanske skulle väntat på SF X Tekken isåfall, verkar spännande :) 18/04 härligt :) tack, capcom. nu fungerar ni som ett företag som vill tjäna pengar. ni kommer att få mina stålar iaf... 18/04 Trevligt 18/04
Skicka en rättelse