Förutom att ha varit tämligen kompetenta FPS-skräckisar har Fear-spelen också skrutit med multiplayer i massor. Vi visar hur MP-läget kommer att se ut i Fear 3.

Vänner blir fiender och kroppar blir besatta i #Fear 3:s mustiga multiplayer. Men det kanske allra mest jobbiga är att fly hals över huvud från "The Wall of Death" eftersom dödsväggar per definition är riktigt tuffa. "F**king run" är med andra ord inget dumt tips. Spelet släpps i slutet av maj till 360, PS3 och Windows.

[video=7702]

Vette fasen... Jag var och är stor fan av fear. Köpte fear 2 och vart måttligt road av det... 3:an lämnar mig helt ointresserad och kall. Jag vet inte varför men, det verkar inte vara något intressant över det. Det verkar inte ha de köttigt tunga eldstr... 19/04 Håller med, är så less på alla de "vanliga" spelägena, får hoppas på något multidemo. 18/04 Fan vad gött att de inte kör med DM, TDM, CTF utan dessa nya modes! Creds till Day 1. Är lite tveksam dock då det inte är Monolith som gör 3an. Det återstår att se... 18/04 Jag är inte intresserad av stress, det får man i vardagen. Alla har ju inte turen att vakna upp bredvid ett fruntimmer som gör sin ansiktsmask på kvällen och sedan vaknar upp bredvid sin man som tror att han har hamnat i helvetet. Man bör satsa på det... 18/04 Sant, det är mer stressande än skrämmande. 18/04 Så kan det mycket väl vara, men om man är ute efter skräckkänslan, då är det små utrymmen som gäller, mörka korridorer, övergivna byggnader, inte horder av spöken som kommer från alla håll och kanter, det har gjort i andra spel, förstår inte varför de... 18/04 Säg inte så, det har bara inte gjorts rätt i min mening. Tycker att coop skrämkänsla skulle vara ett bra koncept men "not executed so well". 18/04 Det gjorde inte mig speciellt upphetsad; F.E.A.R. lämpar sig inte bra till MP tycker jag... 18/04 Ruskigt fult, men måste erkänna att MP modesen såg riktigt trevliga ut 18/04 Detta ser mumsigt ut :D Tror detta kan bli något faktiskt :P 18/04
Skicka en rättelse