Escalation har dykt upp i filmformat. Hos FZ. Ta dig en titt.

För dryga veckan sedan offentliggjorde #Treyarch och #Activision att nästa nivåpaket till #Call of Duty: Black Ops - Escalation Pack - kommer finnas tillgängligt tredje maj till intresserade Xbox 360-innehavare. Förvänta dig nivåerna en månad senare till Playstation 3 och Windows. I vårt filmarkiv har nu nämnda nivåpaket dykt upp, så att du får se vad de fem nya nivåerna kan tänkas erbjuda.

Du missade väl inte när vi 14 april rapporterade att modverktyg är att vänta till Black Ops i maj? Nej, vi trodde väl inte det.

[video=7719]

haha, de slutar aldrig mjölka j****** ..... 22/04 Moget... Spelet är bra imo men uselt optimerat. "Standard FPS spel. typ cs1.6"?? 1.6 spelas fortfarande idag och är väldigt populärt. Du kan inte förvänta dig att alla spel ska vara i din smak, folk kanske inte vill att airstrikes ska förstöra hela bana... 21/04 Jag förstår inte värdet i din kommentar. Jag älskar Modern Warfare/Black Ops gameplay och kommer inte ändra mig för att du skriver ner det? Försök posta din text där den gör någon som helst nytta och undvik posta den här typen av skräp i framtiden. Tack... 21/04 SKROTA spelet för fan! Snart kommer BRINK där man kan hoppa omkring som en apa.. Och Battlefield3 där man kan spränga nästan hela jädra kartan.. Vad har Modern-Warfare att bjuda på? Jadu inget alls. det är bara ett standard FPS spel. typ cs1.6 + air-str... 20/04 Skulle krävt pengar för att spela BO med förmodligen nya skräpkartor... 20/04 Sa redan innan att jag inte skulle lägga mer pengar på det (då jag redan lagt 930 kr) och nu är jag ännu mer övertygad detta ser ut att suga verkligen tyckte first strike skulle varit värt 90 spänn kanske och tycker fortfarande att de vanliga banorna... 20/04 Tack men nej tack. Jag vill ha mer content om jag ska punga ut 140-150kr för en DLC. 20/04 Är det så i "First Strike"? Har inte testat än. 20/04 Hoppas på att de släpper en till uppdatering med DLC releasen så att de förbättrar optimeringen lite till :P Visserligen kan jag springa runt utan lagg men när man skjuter, då flyger siktet förbi fienden (Anti-aimbot?) ;-) 20/04 140:- är lite för mycket, hälften tycker jag hade varit OK, men de kommer sänka priset så småningom, finns mycket annat man kan göra under tiden. 20/04
Skicka en rättelse