Vilka filmer var de mest sedda under månaden som gått? I topplistan utlovar vi både krig och bajs – och även krig med bajs.

Det är inte speciellt svårt att skönja två stora giganter under månadens filmkikande på FZ. Hertigen av hybris och det "svensk-irak-iranska" kriget har legat er extra varmt om hjärtat. Unreal Engine 3:s makalösa demonstration slog sig också in på listan. Men med tanke på #Duke Nukem Forevers och #Battlefield 3:s brännheta hypestatus i spelvärlden just nu återstår det att se om något kan hota dem framöver. Tillåt oss att tvivla. Det här är topplistan:

1. #Battlefield 3 – Fault Line, 12 Minute Gameplay
[video=7694]

2. Battlefield 3 – My Life
[video=7693]

3. #Duke Nukem Forever – Babes
[video=7631]

4. Unreal Engine 3 – DirectX 11
[video=7619]

5. Duke Nukem Forever – Feces
[video=7572]

Jag tycker att du har full rätt att yttra dig i frågan oavsett om du har "upplevt" spelen eller inte och avsåg inte att ifrågasätta denna rätt. Jag gav mer uttryck för en, i mitt tycke, intressant observation. Sammanfattning: Jag tycker det är fånigt... 23/04 Du tror inte jag upplevde dom första Duke Nukem spelen nä jag var liten? har en bror som hade dn1,dn2 och dn 3D. Så jag har upplevt dom så jag har full rättighet att yttra mig i det hela bara så du vet. Spelar ingen roll att jag var 6 år då jag spelade... 23/04 Sa ingenting om riktiga världen. Sa ingenting om småbarn. Sa att det är intressant att de använder bajs för att reklamföra ett spel. Och att jag tycker det är fånigt. Dessutom var du 6 år när första Duke kom, så var du med från första början? Du inser,... 23/04 Varför gnälla om en sådan liten sak. Det är ju inte precis att ni måste leka med bajskorven. Ni som gnäller verkar inte ha upplevt Duke från första början ens. Alltid varit barnsligt och kommer alltid vara det. Vissa av dom råa skämten han drar är rejäl... 23/04 Känner mig djupt hedrad. 22/04 När (om..) jag får hem spelet, satan vad kul jag ska ha med den där bajskorven, kasta runt och leka med den i timmar för att sedan tänka på dig :) tråkmåns 22/04 Bajset var ju något av ett aprilskämt. De har väl sätt för mycket av kiss o bajs komedier. 22/04 VAPEN > BRUDAR > BAJS intressant rangordning. Trodde snuks "sålde" bättre än "vapen". Bajs vete fan hur den kom in i bilden. =) 22/04 Jo, men det känns som en annan marknad idag är när första Nukem kom. Idag är det ju knappast nytt med provocerande spel. Men att kladda med bajs känns ändå som en ny low. En fånig low snarare än provocerande. Särskilt när man gör en hel video om det... 22/04 Duke Nukem humorn har alltid varit barnslig och skämmig, inget nytt. 22/04
Skicka en rättelse