Den typiska FZ-läsaren gillar att skratta. Han/hon tycker om att spoila ett av årets hetaste rollspel och spela våldsamma spel utan att bruka våld. Åtminstone om vi får statistiken.

Nyhetens behag tenderar att lägga sig ganska snabbt. Men det kan ändå vara intressant att slänga ett getöga på vad ni hajpades över under den senaste månaden. Med tanke på att årets skämtsammaste dag inföll den första april var det inte förvånat att vårt – och andras skämt – lockade en del skrattsugna.

Ni var självklart också nyfikna på vad #Mass Effect 3 kommer att bli för ett slags spel och hur man når leveltaket i #World of Warcraft – utan att döda. Månadens populäraste nyhet var dock Valves nedräkning, som kom att bli lite av en besvikelse för många.

Samtliga nyhetslänkar hittar ni här:

jag hoppas lite att Fz utvecklas lite mer mot videofilmer och även lämnar lite med plats till indiespelen så att 1. de får uppmärksamhet vilket ger lite mer pengar 2. för att "de" nuförtiden gör väldigt underhållande och relativt snygga spel som funkar. 27/04 Personligen intresserad utav esport, så det hade ju inte suttit fel med sådana nyheter. Rakaka rapporterar bra men den sidan glömmer man gå in på ofta, sitter inte lika långt bak i ryggmärgen som fragzone(1998 första reggen här tro för mig). Sedan som... 26/04 Gällande moddar så modscenen så mycket mindre idag än vad det var för några år sedan. Få spel släpps ju ens med editor numera. Bra konstruktiv kritik! 26/04 det mesta är bra, men saknar bitterhet och sarkasm i resensionerna, allt låter positiv, hur dåligt det än är 26/04 Ge mig dåliga ordvitsar, me loves its. 26/04 Funkar bra som det är nu. FZ är en av de få sidor jag besökt nästintill dagligen sedan -96. Uppskattar artiklar som inte bara är ett återgivande av nyheter om ny teknik och spel utan sådant som liknar ledare i vanliga tidningar. Återblickar, tankar om... 26/04 Jag tycker ni sköter er bra - tillräckligt med variation och uppmärksammar det mesta! Däremot hör man hur företagen pratar om hur spelet kommer bli kanon, vilket är förståeligt men efter släpp är det ingen som ens nämner spelet. T.ex "Spelet kommer om... 26/04 hehe jo jag har arbetat en del med att bredda företag utåt webb som sitter med idétorka / vill utvecklas :) så jag har ett litet hum iaf av vad som funkar men oftas handlar det om pengar.. att sitta o klippa en film tar ofantligt mycket tid, göra ett... 25/04 Herregud vad du hade många bra idér. speciellt den med FZ:s fredagsmys tyckte jag var en suverän idé. mm.. kan riktigt känna känslan när jag vid 9-10 tiden myser med lite chips och precis kört lite crysis 2 och så surfar jag in på fz och klickar på fred... 25/04 Ja det kom jag påa tt man verkligen saknar hade glömt bort det kom på det nu när jag läste det. Det var ju så suveränt, det var ju liksom en av anledningarna jag började kolla fz varje dag för då när det var så började jag läsa mer och mer av domandra... 25/04
Skicka en rättelse