Spelarna stiger i nivå snabbare i Skyrim än i Oblivion och Fallout 3, avslöjar Bethesda.

I storspelet #The Elder Scrolls V: Skyrim kommer spelarna levla snabbare än i #Oblivion och #Fallout 3, avslöjar #Bethesda. Spelvärlden sägs också vara "ungefär lika stor" som den i Oblivion.

– Vi balanserar spelet. Levlandet är snabbare. Oblivion och Fallout 3 tänker vi på som 1-25-spel. Detta är 1-50, säger regissören Todd Howard.

– Vad det betyder är att vi snabbat på det, helt enkelt. Det handlar inte om att det kommer ta dig längre tid. Det finns så många perks och styrkan kommer egentligen från olika perks, så vi ville få igång det snabbare. Du levlar snabbare i början och sedan mattas det av.

Skyrims spelvärld beskrivs som "lika stor" som den i Oblivion. Däremot kan den kännas större, eller ta längre tid att navigera i, på grund av svårtillgängliga bergskedjor och andra miljömässiga hinder.

– Spelet är för stort, ärligt talat, säger Todd Howard.

Hoppas verkligen att levla med skills systemet är borta från Morrowind och Oblivion, det var det i särklass mest omständiga levling systemet på länge. 22/04 Bara de miljömässiga hindren inte innebär att de gör spelet mer linjärt eller styrt för hur man tar sig mellan olika platser. Ungefär så som de gjorde med FarCry 2. Visst det var en öppen värld, men djungeldelen kunde man bara röra sig mellan olika plat... 22/04 I Oblivlion kunde man ställa in hur fort man skulle levla med en mod (OOO). Att det skulle levla för fort kan jag inte hålla med om 22/04 Herregud, I oblivion levlade man hela tiden. Man "dingade" så himla fort att det förstörde känslan av att ha uppnått någonting. Tur att det finns moddar som åtgärdar detta MTV-blinkande levlande hela tiden. Väntar på moddarna till skyrim. 22/04 HUH?? Så var ligger förbättringen?? o_O Det är ju bara en rapport om försämringar! Låter nästan som ett skämt =P 22/04 Det jag saknade mest av oblivion var faktist det att man inte fick de bästa sakerna (relikerna) genom att leta frenetiskt genom grottor och slott, eller varför inte tomma trästockar eller bokhyllor? Hoppas de inför det igen. Gärna med gåtor och böcker... 22/04 ..det var långsamt att levla i Oblivion och FO3? Kan någon twittra Todd och fråga vad han tycker om Morrowinds storlek såhär nu i denna konsol-generation vars uppföljare kommer år 2014? Morrowind är ett helt nytt spel när man lägger det på en SSD måste... 21/04 Laddar/laddar inte, Levlar fort/levlar långsamt. Petiteser! Ska Leva och älska Skyrim!. 21/04 Nee men är just det att faktiskt laddar, inte att det tar tid. 21/04 Snarare den bevisat mest effektiva moroten. Bara att missbruka skiten ur, get those achivements! 21/04
Skicka en rättelse