#Guerrillas rymdshooter #Killzone 2 är ett av årets största Playstation 3-exklusiva släpp, men något demo får många inte tillgång till förrän efter releasen i slutet av februari. Tills dess kommer demot nämligen endast vara tillgängligt för de som förhandsbokat genom kedjan GameStop - åtminstone i USA. Det är oklart om detta även gäller Europa.

Uppdatering: Enligt VideoGamer.com har SCEE bekräftat att demot kommer att släppas på PSN på det "vanliga sättet" i Europa, vilket borde innebära att vi inte kommer behöva vänta lika länge som jänkarna. Något exakt datum anges dock ej.

haha ok Mr. Retro! jag är född 1980, har hunnit spela en hel del som är gammalt idag, varför ska jag gå baklänges när teknologin går framåt??? asså lägg ner det här fanboy skitsnacket nu är så jävla played out, bara lägg ner det Jonte!!! tror fan du lig... 07/01 vad mummlar du om. Sony ÄGER Guerilla Games och KZ2 IP. Case closed. 07/01 Ja hur kan man veta? Utvecklarna köps upp hit och dit så snart är det väl premiär på detta spel så fort 360 versionen är klar:-) 07/01 Bidrog med en länk till en nyhet som många nog är intresserad av, så vet inte direkt om jag ens behöver försvara mig mot ditt påhopp. Roande dock hur du tog åt dig av något så harmlöst som att man pekade på ditt fanboy beteende. :down: Aaaah, såg att... 07/01 har inga höga förväntningar på detta... 06/01 hahahaha har läst Petter @ GR's bloggar om detta spelet så det räcker för mig är hyfsat säker på att det är av den kalibern han säger att det är. har du inget positivt å tillägga i det här forumet så fattar jag inte varför du besvärar dig för uppenbarli... 06/01 Vad gnäller folk om egentligen verkar ju vara mycket spekulationer i denna artikel inga datum och det verkar ju som att vi i europa får det på PSN ändå så vad är problemet? 06/01 fyfan va drygt, hela vitsen med demos är ju att alla ska kunna provspela.. inte fan ska man förboka ett spel man inte vet om det passar en för att få spela en demo, nej det är helt åt skogen. 06/01 teh wait iz killing me!1 06/01 yeey giff me på torsdag 8) plz 06/01
Skicka en rättelse