Och 7 miljoner registrerade konton. Undrar hur många träbitar folk har samlat på sig totalt.

Svenska #Mojang Specifications har med #Minecraft uppnått en försäljningsnivå som många spel med ofantligt mycket större budget inte allt för ofta uppnår. Markus "Notch" Persson tvittrade igår om att liret nu uppnått två miljoner sålda kopior, och sju miljoner registrerade konton.

Maffigt värre, och det bäddar för resurser för att såväl vidareutveckla Minecraft, som att få ut alla visioner kring det kommande kortspelet #Scrolls. Nu har det även tillkommit regn, rusk och achievements i Minecrafts, med förbättrat modstöd att vänta så fort som möjligt.

Sant, men jag kör SMP, lite mera mål där :) 30/04 Det går att spela en light-version på hemsidan, så du behöver inte köpa det bara för att du registrerar ett konto. 26/04 Tusen tack till Notch som har försett mig och tiotalet vänner med det roligaste och mest fängslande onlinetidsfördrivet sedan WoW. Stort grattis! 25/04 Precis det jag skrev i mitt inlägg också, du bara bygger massvis med saker med en massa block som alla ser likadana ut. Jag hatar verkligen Garrys mod men spelar då hellre det än detta när det kommer till att skapa saker. Finns inget större mål i spelet... 25/04 Går att sätta mål som tex en skit stor borg eller använda mods för att ha ett mål :) 25/04 Jag ser detsamma, satt och spelade det 3 dagar konstant nästan med vänner och gjorde 8 bitars figurer byggde allt möjligt tokigt och likt sen blev det som sagt tråkigt efter bara 3 dagars tid. Survival delen eller vad det kallas tycker jag inte är så... 25/04 Jag hoppas också att denna imponerande milstolpe väcker Notch och company så att de börjar leverera lite fler och köttigare uppdateringar. För att hosta en server måste man fortfarande ladda ner en separat java-fil (som ideligen krashar), öppna nätverks... 25/04 Riktigt imponerande försäljningssiffror. Coolt! Men är det inte ganska konstigt att spelet sålt 2 miljoner men har 7 miljoner registrerade konton? Är det konton registrerade på forumen eller på spelets server? Det logiska skulle väl vara att det fanns... 25/04 Fantastiskt! 25/04 Det är synd att Mojang och Notch släppte taget om Wurm Online, som också är ett fantastiskt spel med stor potential. Men efter Notch slutade påverka projektet gick det åt fanders med Wurm... 25/04
Skicka en rättelse