Förvänta dig en co-op-tastisk Valve-framtid, om man ska följa ett av deras senaste uttalanden.

Vi tyckte väldigt, väldigt mycket om #Portal 2 och för dig som är intresserad av utvecklingen har Geoff Keighley skapat Ipad/pod/phone-appen Final Hours of Portal 2 som går igenom tre år av utveckling. I applikationen berättas att "Portal 2 förmodligen är Valves sista isolerade enspelarupplevelse". Men, är det Valve som sagt det, eller Keighley som gissat fritt?

– Skarpt iakttaget! Det kommer från Valve, men jag har inte mycket mer att delge utöver vad som finns i storyn. Jag håller med om att det är ett provokativt uttalande, framförallt när det var en sån fantastisk enspelar-storyline i Portal 2. Betänk att Valve sa "förmodligen", så jag får känslan att det här kan ändras, sa Geoff Keighley på appens officiella sajt.

Efter Portal 2:s framgångar, och inte minst hyllningen av enspelarstoryn skulle det kännas konstigt om det inte dyker upp fler liknande företeelser från Valve - men samtidigt har Gabe Newell och de andra krafterna som driver företaget varit duktiga på att känna av hur marknaden flödar.

Vad tror du?

Med dett enkla console-commandot ss_map följt av ett bannamn kan man köra Split Screen relativt smärtfritt på en PC. Värre är det med kontrollerna, men har du två handkontroller eller lite tid över till fil-trixande kan du lösa det med. Skulle vara synd... 30/04 nej inte av portal! ett av dom roligaste spelen som finns ute, vill se mycket mera av det, fast inte "cod" mycket 25/04 förstör inte Half life nu,,, herregud ! 25/04 Njae, kanske. 25/04 Förhoppningsvis inte. Var coop delen i Portal 2 något att ha ? 25/04 Hoho, skön du är! Det ena har ju ingenting med det andra att göra. Jag gillar coop starkt, och har (trots det?) kört igenom till exempel Dead Space 2 i hardcore nyligen, vilket ju är en ren SP-kampanj. Och knappast något för mesar (syftar inte på "skräc... 25/04 Det hoppas jag inte, ett spel ska innehålla både delarna. Inte en. Jag hoppas framtidens Portal blir som Portal 2. Med en bra story i SP, med coop-möjligheter som inte är direkt länkade till SP-storyn. 25/04 Med Episode 3 torde det redan vara påbörjat, vilket skulle kunna klassificeras som utanför ramarna för uttalandet. Men annars tänker jag att det finns möjligheter till både och, även om det sociala i flerspelarupplevelser kan utvecklas i flera led. Ska... 25/04 Co-op i all ära, hur kul som helst ibland. Jag föredrar dock underbara singleplayer kampanjer för det mesta och kommer aldrig lägga pengar på ett renodlat co-op spel igen då alla jag köpt har varit medelmåttiga och ganska kortlivade. 25/04 Å vad detta skulle avra synd om det är sant men vill ju sedan jätte gärna se HL3 och om några år Portal 3:) 25/04
Skicka en rättelse