Vi tyckte väldigt, väldigt mycket om #Portal 2 och för dig som är intresserad av utvecklingen har Geoff Keighley skapat Ipad/pod/phone-appen Final Hours of Portal 2 som går igenom tre år av utveckling. I applikationen berättas att "Portal 2 förmodligen är Valves sista isolerade enspelarupplevelse". Men, är det Valve som sagt det, eller Keighley som gissat fritt?

– Skarpt iakttaget! Det kommer från Valve, men jag har inte mycket mer att delge utöver vad som finns i storyn. Jag håller med om att det är ett provokativt uttalande, framförallt när det var en sån fantastisk enspelar-storyline i Portal 2. Betänk att Valve sa "förmodligen", så jag får känslan att det här kan ändras, sa Geoff Keighley på appens officiella sajt.

Efter Portal 2:s framgångar, och inte minst hyllningen av enspelarstoryn skulle det kännas konstigt om det inte dyker upp fler liknande företeelser från Valve - men samtidigt har Gabe Newell och de andra krafterna som driver företaget varit duktiga på att känna av hur marknaden flödar.

Vad tror du?