Xperia Play får sällskap av två större kamrater som kan köra Playstation-titlar.

#Sony släppte nyligen sin spelfokuserade mobiltelefon Xperia Play, den första i den förmodade raden lurar som är certifierade för att köra Playstation-titlar. Nu visar de även upp två tablets med samma märkning och i den färska demonstrationsfilmen visas Crash Bandicoot upp, vilket medföljde på nämnda smartphone.

[video=7756]

Precis som Xperia Play rör det sig om Android-teknik under huven och båda kommer att kunna koppla upp sig mot Wifi, 3G och 4G. S2 har också en intressant vikform som genast för tankarna till Nintendo DS.

Låter som en mardröm att spela på en touchscreen... 26/04 @Proximately: OtherOS sålde inte många konsoler. Det var aldrig någon som tänkte. YES! PS3 är den enda konsolen med en Linux-dist, insta buy!!!!111 26/04 Sarah och Kristina är ute på stan och har just bestämt att de ska sova över hemma hos Sarah. Kristina: Sarah kan jag få låna din mobil. Har glömt min hemma förmodligen. Sarah: Visst köpte precis en Sony S2, men var försiktig med den så du inte tappar... 26/04 Varför skulle PSP2 floppa? Ettan har sålt fantastiskt bra och Sony har långt över 50 miljoner potentiella köpare av uppföljaren. PSP2 ligger tekniskt sett i framkant, har dubbla analoga spakar (en brist som rättades till från ettan och en egenskap 3DS... 26/04 What is this shitbox? 26/04 Även Sony vet att PsP2 kommer att floppa och försöker (desperat?) hitta nya marknader, göra en Nintendo/Apple. Som vanligt gör de helt bort sig genom att satsa på alldeles för dyr hårdvara och inga innovativa funktioner, samt spel som är portade från... 26/04 Tablets är väll rätt trevliga för att surfa och att läsa böcker på om man har stålarna, men mycket mer än så vet jag inte, vore ju gött om man kunde plugga in den till en dator för att utnyttja skärmen kanske. 26/04 Hmm tja, tycker de ser lite snyggare ut än deras tidigare tablets. Jobbigt att trycka på L och R knapparna på den ÖVRE skärmen på S2 bara, men annars funkar det ju rätt bra att spela på touch. De lär ju tagit lärdom ifrån Apple och alla andra telefonför... 26/04 Jag är inte det minsta intresserad av tablets av något slag. PS4 ser jag fram emot. Får spelen till den fullt stöd för tangentbord och mus åker min dator ut genom fönstret. 26/04 Vill inte ha med Android att göra så dessa känns inte speciellt intressanta. 26/04
Skicka en rättelse