Utvecklarna tar över driften av de klassiska böckernas onlinevärld.

I slutet av förra året ändrades affärsplanen för #Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, istället för att kräva en månadskostnad blev det gratis att spela. Pengarna skulle istället komma in via mikrotransaktioner, ett grepp som lyckades så bra att omsättningen inledningsvis fördubblades vid omlanseringen i USA. Nu tar också utvecklarna #Turbine Entertainment över driften från #Codemasters.

Med start 1 juni ska den nuvarande serverparken möbleras till vad de kallar "LOTRO Global Service" och ditt nuvarande konto måste migreras för att du ska kunna spela vidare. Exakt hur detta ska gå till finns det inga detaljer om än så länge men Turbine försöker att besvara alla inledande frågor på spelets hemsida.

det står inte bestämt att det inte kommer att vara möjligt att flytta mellan us/eu servrar på turbines sida, snarare att de arbetar på det och troligen kommer vara möjligt efter några veckor efter sammanslagningen. hoppas på det iaf 26/04 KlosterKatten: Spelade AC1, visst det var på stenåldern(pre 2k) men det funkade helt klart bra och vi raidade enbart i PvP på den tiden. Inte många bossar som krävdes mer än 3-6 personer att ta. Gillar Turbine pga AC1, men vi får väl se vad tiden utvisa... 26/04 Är faktiskt lite smått sugen på att dra igång mitt LOTRO-spelande igen. Slutade spela ca ett halvår efter release pga. att jag var för snål och spelade för sällan för att tycka att det var värt det. Någon som kan säga hur det är nu för tiden? Mycket nyt... 26/04 Från det citatet står det inget alls om att EU servrarna kommer flyttas till US. Roligt att du gör den kopplingen dock. (notera att jag inte har läst Q&A sidan, utan bara utgår från citatet av Katten) 26/04 Som tur finns EU servrarna kvar i sin nuvarande form, men man kan tyvärr inte flytta US karaktärer till EU konton och tvärt om. Nya konton borde dock kunna skapa karaktärer på både US och EU servrar. 26/04 äntligen! hoppas att det blir ännu bättre pvmp och att raida på andra tider än 0400 26/04 Låter bra, då kanske vi får saker på samma tid som i US..! :) 26/04 Isengard. Ga.... GA GA GA GARD!!!!!! 26/04 A Balrog of Morgoth....What did you say?.... A Balrog of Morgoth!.... What did you say?.....They're taking the hobbits to Isengard! 26/04 Tell me where is Gandalf, I much desire to speak with him! ......(ser om nån nappar) 26/04
Skicka en rättelse