"Wii har upphört att överraska", förklarar Nintendo själva.

Anledningen att #Nintendo utannonserar sin nya konsol är att Wii upphört att överraska spelarna, säger företagets chef Satoru Iwata. Han bekräftar också att lanseringen inte är att vänta förrän efter april nästa år.

– Det har börjat bli svårt för utvecklarna att överraska konsumenterna med den nuvarande Wii-konsolen, säger Satoru Iwata under en presskonferens i Japan.

Mer information om Nintendos nya konsol, som visas upp på E3 i juni, läser du i FZ:s omfattande nyhet från igår.

barnspel = censurerat i form av att våld blivit simplifierat (inget blod, stjärnor etc), språk reducerat, gameplay enklare för att vara spelbart för även mindre barn SAMT glada färger och annat skit. Nu är det dock så att många barn klarar självklart... 26/04 Nintendoexklusiva titlar som Mario och Zelda är fortfarande guld. Men att Wii överraskar skulle jag knappast säga, tycker konsolen i sig är ganska tråkig. 26/04 Barnspel? Sen när måste alla spel bestå av "SKJUT ALLT SOM RÖR SIG!!" för att de ska betecknas som "vuxenspel". Vad hände med att spel ska vara roliga och charmiga? Jag spelar hellre ett nytt Mario eller Zelda än ett semi-realistiskt krigsspel i nutid... 26/04 Haha, så sant! Stå och vifta med kontrollen och kasta den in i TVn, oj :D 26/04 Sitta/stå och vifta som en idiot? 26/04 Konsolerna får det i så fall vara. Jag anser väl då att Zelda, Mario och Nintendos alla andra varumärken är barnanpassade. Så att klaga på något sånt är ganska fånigt, om man nu sedan säger att man sitter och spelar 'klassikerna'. 26/04 Och vilken ny teknik är detta? 26/04 Inte så mycket att överraska när det gäller Wii, Nintendo har alltid fokuserat på barnspel till konsollen, finns knappt något vettigt att spela förutom klassikerna. Numera kör jag hellre mina favoritspel (Zelda, Mario Galaxy) på PC:n via emulator då det... 26/04 Det är inte konsolen som skall överaska spelarna, konsolen skall överaska utvecklarna som i sin tur kan överaska oss med mjukvara. 26/04 Ny teknik som vi inte tidigare har sett kanske skulle kunna vara ett väldigt bra exempel? Men vad vet jag, det var bara en liten vild gissning. ;) 26/04
Skicka en rättelse