Bli SMART är budskapet på den nyaste Brink-rullen i vårt arkiv. En genomgång av grunderna är vad som erbjuds denna gång. Ta dig en titt!

Nästa vecka drar tre tappra rekryter till London för att spela förstapersonspangaren tillika parkourspektaklet #Brink för FZ:s vägnar. För de tre vinnarna kan det vara av extra intresse att en ny film nu äntrat vårt arkiv, som visar upp och förklarar grunderna i spelet.

Kortfattat. Gör det du ska, skjut dina fiender och dö inte.

Ett släpp är att vänta 13 maj till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

[video=7767]

Såg precis på en video att de har den hemska streck-effekten när man skjuter, man ser alltså små strevk av kulorna. :S 01/05 som ET räv så måste jag säga att det kan bli bra... de har dock komplicerat till klasserna lite... men det fixar sig nog i en pro mod... :) 28/04 är så extremt taggad på det här spelet. blir att förbeställa helt klart 27/04 Jag vill självklart spela det på PC, men blir mer och mer tveksam ju mer de visar. Som nämnt innan så känns det som ett strikt konsollspel - utöver det har jag inte sett något annat än gameplay mot bottar och på xbox. Känns lite som MW2 släppet, dagen... 27/04 Jag får känslan av att de överkomplicerat saker och ting. Jamenar, att spela olika klasser är ju inte direkt nytt så det mesta borde vara självklart. 27/04 Får testa nå demo så man ser om det är skadat. Men annars ser det OK ut, lite tidsfördriv i dessa tider av speltorka. 26/04 Har inga förväntningar. Släpper dem inte ett demo så provar jag spelet på mindre lagliga vis. Orkar inte spendera 400 kr för ett annat sketet consol spel. 26/04 bah... såg heller inget jag gillade! :( Funkar säkert jättefint på Xboxen...men FPS kör jag helst på PCn och då funkar inte detta. Såg lite väl lamt ut. Även Crysis 2 gjorde mig besviken med sin konsollifiering. Hoppas dock jag bara fått fel intryck av... 26/04 Hmm, faktiskt första filmen som fick mig att bli mer tveksam än intresserad faktiskt. Gillade inte riktigt vad man såg av miljöerna och som tidigare - känns lite som ett konsol spel som kan spelas på PC... Hoppas attdet blir lite demo eller mer in game... 26/04 UIt ser konsolifierat ut. Det kan bli bra ändå. I värsta fall finns det mycket annat att spela i år. 26/04
Skicka en rättelse