Nästa nivåpaket till #Call of Duty: Black Ops - Escalation - bjuder på en ny zombie-nivå - Call of the Dead, men denna gång är det sannerligen någonting utöver det vanliga. Det är nämligen så att storyn som utspelar sig på mystisk siberisk ö bjuder på en stjärnkvartett i rollerna. Ta dig an zombies som Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer), Danny Trejo (Machete), Michael Rooker (The Walking Dead) och Robert Englund (Freddy, Nightmare on Elmstreet). Spana in filmen på spektaklet i vårt arkiv nedan.

Inspirationen sägs komma från George A. Romero, och i nivån kommer du till och med få möjlighet att möta kungen av alla zombies.

– Det här är Treyarchs tribut till den legendariska George Romero, som verkligen definierade zombie-genren och den vars oerhörda arbete har vart väldigt inspirerande för vårt team. Det känns väldigt ärofyllt att ha fått jobba med ett sådant fantastiskt och begåvat gäng skådespelare vars passion och energi fick deras karaktärer att sprudla med liv. Fansen kommer älska det här, säger Dave Anthony på #Treyarch.

Tredje maj släpps nivåpaketet till Xbox 360, och en månad därefter till Windows och Playstation 3.

[video=7769]