Nya gameplayrullen bjuder på kommenterade strider. Förstå dig på hur Geralt utvecklas och blir än bättre på att dräpa människor och monster.

#The Witcher 2: Assassins of Kings torde vara ett av årets mest hypade och efterlängtade rollspel. Förhoppningsvis infrias förväntningarna, och spelets kanske mest ifrågasatta system - stridssystemet - har nu dykt upp på en färsk utvecklardagbok där du får lära dig hur Geralt slår och varför. Eller rättare sagt, hur du kan få Geralt att strida beroende på hur du väljer att utvecklas och hur du trycker och har dig på kontrollerna.

Ett släpp är att vänta 17 maj - exklusivt till Windows.

[video=7766]

Jösses... skiter väl i om han är stålmannen, ser fortfarande skitlöjligt ut när han göt sitt piruetthopp... det finns spel som gör det betydligt bättre på alla sätt och vis. Ta Risen eller till och med oblivion gör svärdsfighting som ser bättre ut än... 03/05 vi är långt i från såna strider i spel fortfarande. du kan ju inte jämföra svärdstrider i spel med verkliga svärdstrider. det är ju absurt! o sedan är en witcher liiiite starkare än en normal människa oxå. så det är ju klart han svingar svärdet lättare.... 01/05 Wow... varför skulle jag bry mig om vad Darksiders gör? (som dessutom är ett action rpg och inte ett mer klassiskt RPG som Witcher ändå vill vara). Alla hoppsnurrarna och flängandet med ett 2h svärd ser jävligt fjantigt ut, tycker du inte det så fine.... 01/05 Min fanboi-mätare går i taket! 28/04 alså jäklas ni med mig elr? ta exempelvis darksiders. ~4 olika, överdrivna, flashiga svärdshugg allt som allt. snacka om sämst interaktion, tråkiga strider, pissiga animationer osv... i bland blir man ju gråtfärdig. o om det är så mycket fel på witcher... 28/04 Ser ok ut, men lite väl mycket hopp och snurrande för min smak. Ser mest bara fjantigt ut. 27/04 Tycker också det ser lite småfattigt ut i striderna. Men jämför man med witcher 1 är man väl inte så kräsen. Detta spelet kommer förhoppningsvis att vara skit bra av andra anledningar. 27/04 vad menar du? animationerna är bland de bästa jag sett i ett spel. geralt rör sig som en riktig människa, när han slår ser det verkligt ut, när han springer/går ser det oxå bra ut. witcher 1&2 har bättre animationer än oblivion, ME 1&2, hunted för o bar... 27/04 Är det inte lite förvirrande att ha bad scenen med Geralt och Triss som "huvudbild"? 27/04 Stridsystemet verkar ha fått en genomkörare från ettan. Inte för att jag tyckte att stancen från ettan var dåliga men detta ser mycket mer dynamiskt ut. Jag kommer solklart köra på magi, fyfan vilken spell han får till där :D 27/04
Skicka en rättelse