Den storväxta content-patchen Rise of the Zandalari är släppt.

#Blizzard har i dag uppdaterat sin gamla MMO-trotjänare #World of Warcraft: Cataclysm med en rejäl skvätt nytt innehåll. Den nyss släppta patchen, som går under namnet Rise of the Zandalari och ger spelet versionsnummer 4.1, innehåller quest-linjer för höglevel-spelare, mounts, husdjur. Annat nytt är Dungeon Finder: Call to Arms (ett system för att minska kötider), Guild Finder och Guild Challenges (veckovisa utmaningar som ger erfarenhet, achievements och guld).

En omfattande releselista finns i vanlig ordning att gräva ner sig i hos utvecklarna. Men för dig som önskar en snabbare inblick i det nya hållet kan vi bistå med en film som redogör för nyheterna.

[video=7780]

Släpp Diablo 3 tycker jag, nu blir det väll liv för att man tycker så, men va fan. Det är bara vad jag tycker som sagt. ;) 29/04 Min gamla burk (PIII, 640 MB RAM, nVIDIA 5200, ) krashade när jag försökte starta WoW 4.03. Vet inte vad orsaken var, misstänker archeology artefact-varning. :-) Det vara bara att bygga ihop en ny. Har ni tips på spel som har lika mycket "yta" och fler... 29/04 :) 28/04 Jo visst har det uppdaterats grafiskt sedan spelet kom för massa år sedan, något annat kan man ju knappast förvänta sig. Men det gör förvisso alla spel på ett eller annat sätt som lever så länge vilket enbart går i linje med hur folks datorer uppdateras... 28/04 Alltid kul med content, har dock lagt ned WoW nu ;) 28/04 Jag har försökt börja spela WoW då och då men eftersom 5-man dungeons, vilka jag gillade mest, är så extremt lätta (jämfört med vanilla/TBC) med löjliga AoE spam så har jag aldrig fortsatta betala efter de 14-dagar gratis spelande Blizzard jämt ger mig.... 28/04 Tja, 10 miljoner spelare kan ju inte ha fel, till skillnad från några gnällspikar :) Men ska jag vara seriös så bör man ju inte glömma att det faktiskt är samma spel, och trots det så har många grafiska uppdateringar genomförts, det dom gjorde med vattn... 28/04 Tror nog det blir oerhört svårt för spelutvecklarna att göra ett spel som kan mäta sig med WoW... vi har ju sett försök till det, ja ifall man ska gå efter hajpen iallafall. 28/04 WoW släpptes runt ett år innan nuvarande generation konsoller hade release. Så det är väl ungefär på samma nivå grafiskt som konsollerna då de är från samma tid runt 2005. 28/04 Det var helt galet igår. Utkickad från servern typ 15 gånger. Buggade zoner, trasiga addons.. Folk ramlade in och ut mest hela tiden. Humöret gick åt skogen men efter att ha sett dom nya zonerna så är jag iallafall imponerad. Det var många som provade... 28/04
Skicka en rättelse