#Ubisoft har det senaste året satsat en del krut på att göra namnet Tom Clancy känt hos precis alla som någonsin närmat sig ett spel. Två nya spel med författarens namn i titeln har alltså presenterats (#Hawx och #Endwar), men det tycks inte hindra dem från att fortsätta snickra på gamla koncept.

CVG hävdar med hänvisning till anonyma källor att företaget under året kommer presentera nya versioner av Rainbow Six- och Ghost Recon-serierna. Det spekuleras i att de kan komma att dyka upp redan innan årsskiftet, men eftersom Ubisoft avböjer att kommentera saken får vi ge oss till tåls innan läget klarnar.

Tycker jag inte. Det som är fruktansvärt är ju snarare bristen på support från Ubisoft när det gäller deras spel. 09/01 Förhoppnings blir det inte ett nytt Vegas. Tvåan var verkligen fruktansvärd 09/01 Tja du, blir svårt på amerikansk mark då GR är en militär enhet ur specialstyrkorna Green Berets. Men visst bryter helvetet lös i säg Tokyo eller Sydney så visst...not. Från början skulle man simulera att man var en Green Beret bakom fiendens linjer och... 09/01 Om de till skillnad från 2:an faktiskt skulle jobba ordentligt på det så att det faktiskt skulle bli bra och obuggigt skulle det kunna resultera i ett riktigt bra spel:\ 09/01 Kommer väll snart Far Cry 3 med samma allvarliga buggar som de inte verkar kunnat fixa till i 2:an. 08/01 Nytt Rainbow tack :D Rainbow Six Vegas 1 var ett av de bästa spelen online på 360 men inte alls samma spel som tidigare i serien..Gör ett nytt Rouge Spear eller fortsätt på ungefär samma koncept som Vegas fast med en mer taktisk singleplayer. 08/01 Det enda vettiga Ghost Recon var ju 1an! Rainbow Six har inte varit bra sen Raven Shield. Favoriten är dock Rainbow Six: Rogue Spear. Kom igen Ubi, gör något vettigt av detta. 08/01 Nya R6:vegas är inte så illa. Men spawnande fiender måste bort. Otroligt irriterande att kolla ett rum på avstånd, ta sig dit och helt plötsligt står där 5 nissar. Samt att multiplayer banorna till det är ruggigt dåligt designade för hur resten av spels... 08/01 Vill se Rainbow Six som Ravenshield var! Men jag tvivlar! 08/01 FPS Kommer alltid vara bäst till PC. 08/01
Skicka en rättelse