Den senaste Xbox 360-patchen till Fallout: New Vegas är trasig. Spelets utgivare uppmanar kunder att avvakta med uppdateringen.

Ett allvarligt fel i den senaste patchen till Xbox 360-versionen av #Fallout: New Vegas har fått spelets utgivare att uppmana kunder att avvakta med uppdateringen. Den skadade koden kan enligt flera källor resultera i systemkrascher och korrupta sparfiler.

Men undsättningen är inte långt borta. Enligt ett officiellt blogginlägg har felet identifierats och en ny patch är på gång.

– Vi har upptäckt en lösning på problemet med sparfilerna. Vi kommer att tillhandahålla en ersatt uppdatering via Xbox Live så fort som möjligt. Om man inte har tagit hem New Vegas-uppdateringen till 360 idag så rekommenderar vi att man avvaktar med uppdateringen tills den nya är tillgänglig. Vi meddelar er när den är färdig, skriver Bethesdas bloggförfattare.

Vuxna människa. Jag (och förmodligen en god majoritet) skiter i om du hatar konsolerna. Du har gjort det klart för alla nu, det är inte en enda kotte som läser nyheter på FZ som inte sett dig spytt galla över konsolerna/konsolifieringen vid varje givet... 01/05 Visst är det barnsligt, man borde kunna låta andra glädjas åt sina saker utan att nämna för dom hur mkt man själv ogillar att göra/äga detsamma. 30/04 Kanske stämmer bättre. Barnsligt beteende iaf! 30/04 Ser inte heller varför man måste hata allt man själv inte har. Har inget emot PS3 eller Wii(förutom att det inte passar mig). Däremot har jag något emot Apple, mestadels för att alla som har Apple till hör gruppen du beskrev. 30/04 Nja, det är nog oftast så att det handlar om vanlig socialpsykologi med grupptillhörhet i grunden. Att man känner stark tillhörhet till en grupp (t ex Playstation-ägare) och "håller på sitt lag" precis som ett fotbollsfan håller på sin klubb och klankar... 30/04 Precis. Det måste ju vara så att allt hat är grundat i avundsjuka. 30/04 Ny fix är ute nu för alla 360-användare. Åtminstone i USA, men antar att det är det här också. 30/04 Mja fast dem funkar utmärkt med dem senaste patcharna och speciellt med complete moddarna. 30/04 Har aldrig förstått "XXX sugger, YYY med, QQQ är bäst"-folket. Själv har jag 2 av varje konsoll och 3 PCs, förstår inte varför folk tror man måste välja en av dom och sedan tycka allt man inte har suger. 30/04 Och allt snack om att man skall ha konsol istället för PC "för att det är mycket lättare att använda för att det är bara att sätta i skivan o spela.... etc etc" flög iväg som en spyfluga som gottat sig i för mycket koskit och har svårt att flyga. 30/04
Skicka en rättelse