Släpps i november, fokuserar på ett underground-race från San Francisco till New York.

#Need for Speed: The Run släpps till pc, Xbox 360, Wii, 3DS och Playstation 3 den 17 november, meddelar #Electronic Arts. Titeln fokuserar på ett underground-race från San Francisco till New York.

Erfarna Need for Speed-utvecklarna #Black Box sitter bakom ratten, och vad som utlovas är den "mest actionpackade och läckraste cinematiska racingupplevelsen i NFS-historien". Need for Speed: The Run innehåller också en "inlevelsefull berättelse" och "en värld utan hastighetsbegränsningar, regler eller allierade", enligt EA.

#Battlefield 3-motorn Frostbite 2.0 ger tryck i racingupplevelsen, vars första teaser du ser nedan.

[video=7800]

+1+1+1+1+1+1 Skönt att dom äntligen gjort sig av med den där keffa spelmotorn nu iaf, nfs2unleashed var ju en riktig cpu hog, var tvungen att ställa ner allt på minimum så det såg ut som nåt spel från 2003 för att det inte skulle hacka, tåls att säga... 02/05 det bästa NFS var Underground 2. Jag vill se ett NFS som kombinerar Underground 2 med dom helt öppna städerna och man bara kör genom chekpoints (tänkt midtown madness 2), ist för neonskyltar med pilar åt vilket håll man ska svänga och som är lika stabil... 01/05 Oj det har ju inte gjorts förut... 01/05 ELLER så har alla inte samma smak som du... Ska det vara så svårt att acceptera att folk är olika? 01/05 Frostbite i NFS? Ja tack. 01/05 Då kan man inte ha testat dem tidigare spelen. 01/05 Till er som tipsat: Nyheten grundade sig i ett officiellt pressmeddelande från Electronic Arts, som jag läste innan jag såg era tips. Så kan det vara ibland, och då brukar vi inte skriva ut tipstack när vi redan känner till grejerna. Men vi är givetvis... 01/05 För att många tycker att NFS nådde sin absoluta topp med Underground-spelen. Get Low (http://www.youtube.com/watch?v=e_Fbq8OJRRw&feature=related) och Riders On The Storm (http://www.youtube.com/watch?v=hwbxxrebeR0) pumpade i högtalarna medan man install... 01/05 Varför vi alla ha ett nytt underground? Läs det jag har skrivit. Det är inte Need for speeds rötter, inte ens i närheten utav det. Efter Porsche 2000 och Hot pursuit II har allt varit skräp. 01/05 känns mer som ett nytt most wanted, men man kan ju alltid hoppas på ett nytt underground 01/05
Skicka en rättelse