Alla troféer du tagit är intakta, och Playstation Plus-sparfiler i molnet kommer att återställas, meddelar Sony.

Alla Playstation 3-spelares troféer, nedladdningshistorik, vänner-listor och övriga inställningar är opåverkade av Playstation Network-avbrottet, meddelar #Sony. Om du har dina PS3-sparfiler i molnet behöver du inte heller oroa dig, de kommer att återställas.

PSN har legat nere i 10 dagar nu. Sony har tidigare sagt att vissa features "förhoppningsvis" är tillbaka till den tredje maj, men det är oklart exakt vad de syftar på. I det senaste officiella meddelandet säger företaget att man för närvarande "utvärderar olika sätt att visa uppskattning" för alla PS3-spelares "extraordinära tålamod".

Kanske kan vi vänta oss en mini eller två.

hacka trophies=idiotiskt som att titta på slutet av en film för att kunna skryta om att man sätt den. För jag bryr mej inte om att visa upp dom gillar bara å samla för mej själv. 01/05 Skönt att höra, nu kan man pusta ut lite 01/05 Slitet 01/05 Tålamod? Inte så att man har något val hehe. 01/05 Synd bara att det är så lätt och riskfritt att hacka trophies, du kan få vilka du vill utan risker eller investering :/ Tur att det iaf inte skett på 360 ännu, där är det direkt ban om man moddar ^^ 01/05 Jo Det går att ändra mailen. Har själv gjort det. Sedan så när PSN är online igen måste man uppgradera systemprogramvaran och då en tvångs reset av alla användares password. För mer uppdateringar kring kompensation och såna saker läs denna artikel: http... 01/05 Jadu, har hackarna tillgång till spelkonton, då kan dom väl logga in på viilket spelkonto som helst sen när psn går igång igen, och cpköpa massa skit på folks psn konton, så när nu psn går igång igen så lär ju folk få ändra sitt loggin password, men hur... 01/05 "Ja eller hur, dom kanske fick kortuppgifter och grejjer men dina trofeer och sparningar finns kvar, HERREGUD! " kortuppgifterna är ju värrdelösa, krypterade och utan cv2 kod, vad ska man med dem till? 01/05 Antagligen så betyder det att sparfiler man har slängt upp i molnet går att ladda ner igen, dem är alltså inte borta. 30/04 Vadå, om man inte har sina filer sparade i molnet, utan på själva hårddisken, har de försvunnit då? 30/04
Skicka en rättelse