Cliff Bleszinksi skulle vilja se Master Chiefs huvud sprängt i småbitar och såga av honom armarna.

#Epic frågade #Microsoft om lov att få ha med #Halo-karaktären Master Chief i deras kommande #Gears of War 3. Det blev ett nej, avslöjar spelets lead designer Cliff Bleszinksi.

– Jag frågade faktiskt Microsoft om att få med Master Chief i spelet, men de där killarna är ganska känsliga, säger Cliff Bleszinksi.

– En av Halos framgångar är att det är ett mjukt M [åldersmärkningen i Nordamerika]. Gears är tuffare. Jag är, kreativt sett, bekväm med det, fastän det kan begränsa vad du kan göra. Om man skulle bryta ner det till beståndsdelar skulle jag säga att Gears är som Mortal Kombat och Halo är som Street Fighter.

Kanske var det lika bra att Microsoft sade nej till Epics förfrågan, med tanke på Gears of War 3-designerns blodiga planer för Halo-maskoten.

– Vi hade velat se hur hans huvud ser ut när det sprängs i småbitar, eller hur hans arm skulle se ut när den blev avsågad. Sen skulle vi paketera testfilmandet, lägga upp det på Youtube och låta fansen få en kick av det eftersom allt är meta nuförtiden, säger Cliff Bleszinksi.

Xbox 360-exklusiva Gears of War 3 släpps i september. Multiplayer-betan håller på just nu.

Jag ser hellre en stum hjälte än ett Badass som snackar som en riktig cooling. Master Chief pratar, men bara när det är nödvändigt, hade bara tyckt det varit störande om han slängt ut sig larviga saker hela tiden. Oftast är han ensam när han är ute och... 03/05 Att det blev ett fps spelar ingen roll för mig! Dock så blir jag smått förbannad när de koncentrerade sig mest på multiplayer i 2-3 och Reach. Som sagt var konceptet bra men tyckte att det kunde blivit bättre om de koncentrerat sig på story, ge mer insi... 03/05 Att vara barnslig behövs ibland ;) 03/05 Då antar jag att du aldrig spelat Halo, i alla fall inte kampanjen. Eller så är det helt enkelt du som är döv. Either way, trolla lite mer. 02/05 Det skulle va kul och se EPIC göra ett Halo-spel. De är nog den enda studio som skulle kunna fortsätta nu när Bungie gett sig. Självklart vet jag att 343 tagit över produktionen men av de erfarna utvecklarna så tror jag nog mest på EPIC. 02/05 har bara super street fighter 4 till min xbox 360. Kan detta spelet vara något för mig? hmm.. 02/05 Typ alla spel är väl barnsliga 02/05 Jag uppskattar inlägg som för diskussionen vidare (ditt gjorde tvyärr inte det), då det är ett diskussions- och kommentarsforum. Sen att det alltid blir pajkastning är en annan sak, det verkar i huvudsak bero på att många gamers är rentav patriotiska... 02/05 Jag uppskattar inlägg som för diskussionen vidare (ditt gjorde tvyärr inte det), då det är ett diskussions- och kommentarsforum. Sen att det alltid blir pajkastning är en annan sak, det verkar i huvudsak bero på att många gamers är rentav patriotiska... 02/05 Håller med till 100%. Spelar nog ingen större roll att du missat en vecka, det finns bara 3 olika spellägen och typ 4 kartor än så länge så du bör hinna ha tillräckligt kul i två veckor till. :) Dessutom förlorar du inget på att förboka såvida du inte... 02/05
Skicka en rättelse