Armageddon handlar om aliens, destruktion och coola vapen – se allt detta i den nya filmen.

Alltsedan det första #Red Faction-spelet släpptes för tio år sedan har möjligheten att förstöra saker stått i centrum. Så också i juniaktuella #Armageddon, men i den senaste filmen får vi veta att du kommer kunna återställa delar av det du och dina vapen förvandlar till bråte.

Under sina drygt tre minuter hinner filmen också ta upp lite om seriens bakgrund, presentera ett par vapen (kolla in magnetgeväret) och fiender från andra världar. Spelet släpps till PS3, 360 och pc den 10 juni.

[video=7810]

Det där ansiktet med två munnar, gäller att inte visa upp i färdiga versionen. Väldigt likt "deformationen" på en människa -> monster i gamla rullen "The Thing". Gjord på den tiden när effekter var hantverk utan CGI. 03/05 Köpte Guerilla och det va svin skojj!! Sprängde allt möjligt och gjorde nya taktiker hela tiden, det här lär vara ännu bättre! :D klart köp Tröttnade aldrig :O och det är jävligt svårt för mej att inte tröttna på spel, klarade ut hela utan irritation :D 03/05 Det som är banbrytande är att de än en gång lyckats skapa ett spel som ser ut att vara 7år gammalt och faktiskt få folk att betala för det. 03/05 Är det ingen annan som är trött på all denna hollywood-story som all spel nu för tiden ska ha? Jag tycker det såg ganska coolt ut faktist :D 03/05 Bra att det är så likt RFG! Om mp delen blir bra som guerrilla så kommer iaf jag köra det tok mycket :) 03/05 Haha :) Ja tyvärr får jag ta och hålla med. Tänk om de istället gjort lite mer story, lite Total Recall i spelform hade inte varit fel korsat med Half LIfe istället :) 03/05 Det är roligt när utvecklare pratar om sin produkt som banbrytande, när det egentligen är gammal skåpmat. "Wow, har ni aliens i ert nya spel! Att ingen har tänkt på det förut!" 03/05 Har sagt det förut, och säger det igen, jag är mäkta besviken att de introducerar rymdvarelser (från mars). Har alltid varit skitnöjd med att kriga mot faktioner bestående av människor, och det har ju varit lite av Red Factions kännetecken att det är... 03/05 hade hoppats på att man koncentrerat sig på att presentera en cool story, men nä .. det är bara yäääähhyäääh destruction geomodalishous hypaaahypaaa ... bortsett från att man kan spränga loss delar i miljön verkar det bara vara ännu en sci-fi shooter.... 03/05 Något stela animationer och förstörbarhet som inte är särskilt banbrytande.. Jag vet inte, det känns som det är ett par år för sent. 03/05
Skicka en rättelse