Med drygt en månad kvar innan #F.E.A.R. 2: Project Origin gör världen lite mer actionladdad frestar #Monolith med ett par filmer. Den ena handlar om vilken teknik som används för att skapa de grafiska excesserna och skillnader mot #föregångaren.

Om tekniksnacket inte frestar kan du istället avnjuta en betydligt lättsammare film med jultema. Ja, den är ett par veckor gammal men likväl både se- och hörvärd. Och förutom skönsång (nåja...) får du se ett par snuttar från spelets multiplayerläge.

[v=3569]
[v=3571]

Om jag köper spelet beror det helt på den här killens sång! ;-) 12/01 Jag hoppas en hel del på detta alltså. Det som gjorde originalet bra och expansionerna mindre bra storyn och stämningen. Jag gillade att springa omkring i de monotona miljöerna i ettan och pussla ihop vad som pågick mellan de olika telefonsvararmeddelan... 10/01 Awsome! :) Ser väldigt polerat ut. Sedan kanske inte alla hängde med, men detta är en del av en serie som visar olika element från spelet. Så därför de gick igenom spelmotorn. Förut har det var design, story osv. 09/01 Dålig map design kan skapa bad fps. 08/01 Bara för att grafikmotorn är densamma så betyder det ju inte att spelet kommer att flyta på riktigt bra. De lär nog lägga till lite nya features i den och troligtvis så pressar de antalet polygoner och shaders ännu mer för att få det att se ännu snyggar... 08/01 Dålig fps? Är ju exakt samma grafikmotor som ettan. 08/01 Det här spelet kan inte bli dåligt! Ettan var riktigt bra, men "expansionerna" var fruktansvärt dåliga, och sen fick man så dålig fps jämfört med 1:an. Hoppas detta bara inte blir för tungkört ;) 08/01 Andra filmen var ganska bra Deathmatch FTW fuck tactics lets frag some noobs! 08/01 Så anledningen till att de inte gjorde en ny superfet grafikmotor var pga av konsolerna, typiskt. Det ser ju dock bättre ut än ettan på många håll och kanter och sen är ju spelen jävligt roliga med! Ska bli intressant att se hur det slutar! 08/01 Ska bli intressant som fan att se om dom lyckas skapa samma känsla i tvåan som ettan.. 08/01
Skicka en rättelse