Inga skitkaraktärer här inte.

Hajpen över #Biowares och #Electronic Arts mastodontlika onlinespelssatsning #Star Wars: The Old Republic tycks bara bli större och större. Om du planerar att gå med den mörka sidan bör du spana in kvällens Old Republic-trailer lite extra noggrant, eftersom den går igenom vad du kan göra som Sith-karaktär.

[video=7816]

Star Wars: The Old Republic utvecklas till pc och saknar fortfarande släppdatum. Det hindrade dock inte FZ från att provspela i 16 timmar och leverera en mastig förtitt kring vad som väntar.

Jag tror rätt många har missat att stelheten i dessa små-trailers är långt ifrån hur spelet ser ut in-game. Det säger även alla som spelat det. Så, whatever... http://www.youtube.com/watch?v=2Qk6O8Qzd0Y 05/05 Ja, det har du väl rätt i antar jag. 04/05 Det är sällan jag bedömmer ett spel bara på vad man ser men detta ser fruktansvärt B ut. Hur man som stor spelstudio inte kan få saker och ting se bättre ut 2011 är för mig ofattbart. Sällan skådat sämre animationer och "inlevelse". Gör om gör rätt...... 04/05 Ja, där tappade man lusten för det spelet. Inte en tillstymmelse till reaktion när de slår en ljussabel i bäret på en motståndare. Fruktansvärt tråkigt intryck 04/05 Sith FTW. Blir nog en Juggernaut för min del. Även om det är coolt med två stycken lightsabers så föredrar jag the old fashioned two-hander :) 04/05 Såg fram emot det här något enormt för något år sen. Men den känslan avtar ju mer man ser. Bioware körde med den här stilen på grafiken i Dragon Age 2 också vilket jag inte fattar, ser ju förjävligt ut. Animationerna ser även dem ut som skit. Nej, det... 04/05 "Lightsabers" som inte gör större skada, ser ut som om de är inställda på "stun". Nej, det här faller bort för mig, ser inte ut som Star Wars på något sätt. 04/05 Jag tycker det ser sjukt B ut med sith och jedis i stor armor :( För mig bär jedi/sith sin "badrock" inte massa annat tjafs hehe 04/05 Hmm ... jag som tyckte det var riktigt snyggt. Satt och lirade Wc3 vid den tiden och tyckte WoW såg otroligt mycket bättre ut. 04/05 En sak är säker, blir det här spelet mästerligt och får kanon recensioner så kommer jag köpa det och göra en Sith Warrior! 04/05
Skicka en rättelse