Det kommer inte släppas något #Rock Band 3 i år. Det berättade #Harmonix-chefen Alex Rigopolous i samband med CES-mässan i går. Därmed bryts trenden för de två första spelen, som släpptes med mindre än ett års mellanrum. Och även om spelet ännu inte presenterats officiellt vågar vi oss på att lägga till det i vår speldatabas.

- Vi väljer att bryta den årliga release-cykeln för Rock Band i år, säger Rigopolous enligt Crispy Gamer. Det beror delvis på att årscykler begränsar valmöjligheterna för utvecklaren. Vi försöker tänka långsiktigt.

#Det första Rock Band-spelet släpptes i USA i november 2007 och efter tonvis med oklarheter dök det upp i Sverige i somras (i alla fall 360-versionen). #Tvåan landade på våra breddgrader strax innan jul. Trean lär alltså inte anlända förrän tidigast 2010.

Gissar att RB3 kommer ut i USA innan RB2 kommer ut i Europa (till något annat än 360:n då). Mest fail på den lanseringen :/ 09/01 Du är inte ensam, jag hänger inte med för fem öre. 09/01 Hoppas verkligen Harmonix fixar en helt ny outfit för trumkitet för RB 3 :) Guitar Hero 5 släps väl troligen också i 2010 väl? 09/01 Trodde det redan fanns ett rock band 3? Eller är det jag som bara blivit snurrig av alla dessa rock gitarr spelen :@ :$ 09/01 Urkalak: Yes det går snabbt och smidigt att lägga in låtarna i rock band 2 09/01 World Tour:s pedal suger ju 1000 gånger mer än Rock Band:s! Måste säga att jag blev väldigt besviken... Det ända jag längtar efter när det gäller Rock Band 3 är isåfall lite nyare och coolare instrument, med tanke på att Rock Band 1 och Rock Band 2 inst... 08/01 Satsa på låtar som är bra och inte bra för att tonåringar tycker sångaren är snygg låtar. World tours trummor är inte sköna pedalen är dock nice. Rock bands trummor är skön men pedalen suger. 08/01 Nu har dom GH 4 : World tour och hur kan man göra Guitar hero 5 från det? Nej nu räcker det och nu kan ni satsa på låtar som folk gillar. 08/01 Känns ändå som man är mättad med musikspel, har inte spelat 2:an än, och ska snart införskaffa AC/DC track pack... och sen Guitar Hero Metallica ofc^^ 08/01 Skickade precis in en förfrågan till MS för att se om jag kan få reparera min 360. Funderar på om jag ska skaffa RB 1 och 2 till den sedan om/när jag får tillbaka konsollen. Har fattat det som att man kan lägga in RB1-biblioteket i RB2? 08/01
Skicka en rättelse